Lehet e nyugodtan pánikrohamot kapni?
Figyelt kérdés
Majd kiugrott a szivem meg remegtem levegőt is allig kaptam de igazából leszartam mert tök nyugodtan vártam hogy majd elmulik, meg elötte is tök nyugodt voltam szoval nem értem hogy ez így mi volt.2020. júl. 5. 00:33
1/5 anonim válasza:
Szorongani kell hozzá amit nem biztos hogy /pillanat érezted a szorongást
2/5 anonim válasza:
Attól függ: ha Dereck Prince hallgatása közben történt, akkor az azt jelenti, hogy megmozdultak benned a dolgok.
3/5 anonim válasza:
Nálam annyi is elég volt, hogy rágondoltam arra, hogy milyen volt, és hogy kezdődött az utóbbi roham. De általában csak pár másodpercre jön elő szerencsére. Próbáltam kizárni magamból, de akkor is visszajött megint, pedig próbáltam le**arni, és nyugodt maradni, de tudatalatt felviszi az ember pulzusát, az elszürkül előtte a világ, és nagyon megijed. Én inkább dühössé válok, és így próbálok védekezni, hogy velem ugyan nem bánsz el kisöcsém. Nem gyöngülök el egy kicsit sem, és összeszedem az összes erőmet. Lehet, hogy másnál ez nem válik be, de nálam igen. Lehet, hogy azért is, mert olvastam arról, hogy a düh, és a pánik összeegyeztethetetlen. Lehet, hogy áldtudományos cikk volt, de akkor elhittem😁
4/5 anonim válasza:
Ez akár lehet pulzus probléma is, szívritmuszavar AKÁR.
Szerintem mérj vérnyomást biztos, ami biztos alapon, főleg ilyenkor, hogy milyen értékeket kapsz.
5/5 anonim válasza:
Lehet persze, ha valami elinditja az adrenalinloketet, annak ido kell, hogy lecsengjen. Ha nem foglalkozol vele, akkor keves tunettel szepen elmulik. Ha megijedsz, panikolsz, akkor felerosodnek a tunetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!