Mit tegyek, hogy ne pánikoljak be, és hogy nyugodtan feltudjam olvasni?
Figyelt kérdés
Jövőhét pénteken ballagok és én olvasom fel a búcsúbeszédet az egész suli előtt...Szoc.fóbia, pánikbetegség,szorongás, és egyéb kever magatartás és emocionális zavarom van...2014. jún. 7. 16:25
1/7 anonim válasza:
Ez simán az a kategória, hogy betolsz előtte egy felest, és attól feloldódsz. Csak azt nem értem, miért vállaltad el akkor, ha ennyire nem bírod a reflektorfényt.
2/7 anonim válasza:
Eleve nem értem, hogy miért vállaltál fel ilyen szerepet, ha nem érzed magad rá alkalmasnak? Nálunk az ilyesmit mindig egy bátrabb, szerepelni szerető és tudó ember kapta.
3/7 anonim válasza:
Én sem értem, és csak a felest tudom javasolni.
4/7 anonim válasza:
A felessel csak az a baj, hogy a mellette állók meg fogják érezni, esetleg a tanárok is. Még a vodka is szagos azoknak, akik nem ittak semmit. Az meg egy kicsit kellemetlen, ha összesúgnak az ember háta mögött, hogy de piaszagú!
Pedig amúgy tényleg hatásos lehet. :)
5/7 anonim válasza:
Szerintem simán elég egy korty is, aztán rágó, és kész.
6/7 anonim válasza:
Én is ajánlanék 2 kupicát,rá egy rágó,plusz parfüm azt csókolom.Megkérdezhetem,hogy önként vállaltad ezt el,vagy bele vagy kényszerítve? :)
7/7 A kérdező kommentje:
Nem akartam,de csak én vagyok erre alkalmas...
2014. jún. 8. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!