Ezt nyugodtan megtehetem?
Figyelt kérdés
Három hete jöttem ki a Sote pszichiátriáról, gyógyszerbeállitásról. Már odabent elkezdődött egy fura, belső érzés, szédülés, koncentrálási nehézség, kéz remegés, a mai napig tart sőt ismét kezd fokozódni. A pszichiáterem lepattintott telefonon, azt mondta nincs ezzel semmi teendő, így arra gondoltam holnap bemegyek a kórház ambulanciájára segitséget kérni, mert ezt már nehezen viselem. Nyugodtan elmehetek oda? Lehet még a gyógyszeren kell igazítani, lehet nappali kórház keretében is, csak ugye dolgozók, tehát inkább ambulánsan kérnék segitséget.2021. szept. 6. 21:58
1/2 anonim válasza:
Szerintem bemehetsz. Viszont minden antidepi az elején okoz mellékhatásokat és szerintem a tieddel is ez van. Mindenesetre szerintem bemehetsz nyugodtan, ha nagyon zavarnak a tünetek. Azért ez a fura belső érzés és szédülés nem játék, és a koncentrálási nehézségek is rontják a munkateljesítményed.
2/2 anonim válasza:
Felhívhatod a dokit is mégegyszer, akkor lehet felfogja hogy komoly. Mert az elején részben azért pattinthat le, mert szokni kell azért, mint egy új szemüvwget is néha kicsit.
De ha meg nem annyira vele akarod menj be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!