Miért nem tudom élvezni az életet?
Figyelt kérdés
Mindennap szorongással kelek, aztán eszembe jut miket kellene csinálni de nincs kedvem semmihez, nem látom értelmét annak amit csinálok. Csak azt várom, hogy vége legyen a napnak, egyedül legyek a szobámban de az se jó, mert aludni nagyon nehezen tudok, már arra gondolok, hogy meg fogok őrülni. Hiába gondolnák valami jóra, mindenről csak a rossz jut eszembe. Tudom, hogy így semmi nem lesz belőlem, egyszer nagyon le fogok csúszni. A legijesztőbb az egészben, hogy már ez is egyre kevésbé érdekel, azzal nyugtatom magam ha egyszer pl. hajléktalan leszek majd megölöm magam és ennyi. De máskor meg a bűntudat kínoz, hogy ilyen vagyok. Lehet amúgy se lennék képes megölni magamat, nem tudom. De így meg marad a szenvedés. Nem tudom más miért nem így látja az életet, hogy tudja élvezni. Valószínűleg velem van a baj, lehet, hogy a magány okozza, most is egyedül vagyok a házban, mindenki megy a dolgára, ahogy az az élet rendje. Bárhova megyek senkit nem érdeklek, mintha ott se lennék.2022. nov. 16. 09:47
11/14 anonim 

válasza:

Nem gondolnák, hanem helyesen: gondolnék. - Először nézesd meg, nincs-e pajzsmirigy-alulműködésed, az is járhat ilyen depressziós érzésekkel, csak egy vérvétel az egész. A körzeti beutal. - Egyébként próbálj szépséget találni a természetben, ismerj meg új helyeket Mo-on, utazzál, sportoljál. Menj biciklitúrára.
13/14 anonim 

válasza:

Fenét van változás. Ahhoz változtatni kéne, ahhoz meg rest a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!