Miért vagyok ilyen idióta? Miért nem tudom soha élvezni az életet? Miért nem tudok ellazulni?
Ugyanez a problémám,de én megfogadtam valamit.
Ha sikeresen lezárom a középiskolát(nemsokára),akkor elkezdem élni az életem.
Úgyhogy te is kösd magad valamiféle dátumhoz!:)
Sok sikert!Nekem remélem már csak pár nap börtön!
5-ös válaszolóval egyáltalán nem értek egyet!!! ez csak a tipikus válasz, amit sajnos sokan megkapnak...
először is, szerintem nagyon jó dolog, hogy érzékelted a problémát, tehát tudod mire kell koncentrálni... lehet döntés kérdése az egész, ha jó vagy a suliban néha tényleg megengedheted magamnak a lazulást... vagy próbáld beosztani az idődet, valószínűleg lelkiismeretes vagy, így a beosztást be is fogod tartani...
Nekem a sok stresszelésnek az lett a vége már egyetemen, hogy két fontos vizsgát is buktam és halasztanom kellett, szerencsére ennél komolyabb problémám nem keletkezett... én például abba a hibába estem, hogy a végén egyáltalán nem tudtam tanulni... nem akarlak ijesztgetni, nem kell hogy veled is ez legyen... én is azt tűztem ki hogy majd az egyetemen, aztán majd a vizsgák után, aztán majd nyáron élek... de ez gy nem fog működni...
ha egyedül, akarattal nem tudod ezt leküzdeni, akkor még mindig ott van a lehetőség, hogy keress egy szakembert, aki célzottan kezeli a problémát...
remélem azért valamit segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!