Pánikbetegek szoktatok ti is ilyet tapasztalni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Tapasztalja-e ezeket a tüneteket valaki?
Én amióta benne vagyok ebbe a fránya pánikbetegségbe folyton azt érzem zavarodott vagyok tele vagyok fura és egyben ijesztő gondolatokkal azt érzem feszült ideges vagyok a helyzet miatt és félelem a kontrollvesztéstől, megőrüléstől.
Másnál is van ilyen?
2022. nov. 11. 13:17
1/6 anonim válasza:
Igen. Nagyon sötét gondolataim vannak, felhúzom magam. Hangulatingadozás is van. Néha azt hiszem megőrültem.
2/6 A kérdező kommentje:
Igen en is ugyanigy vagyok :(
2022. nov. 11. 13:36
3/6 Psycho válasza:
Sajnálom, hogy ezen mész / ezen mentek keresztül :( Viszont gyanús, hogy ez nem a pánikbetegség miatt van, hanem esetleg valami más (is) van a háttérben! Ezek a pszichés nyavalyák ritkán jelentkeznek önmagukban.
4/6 A kérdező kommentje:
Igazából teljes kivizsgáláson keresztül mentem és ezt mondták pánikbetegség, szorongás. Viszont nyílván valami kiválthatta ezt is szóval próbálok rájönni segítséggel ;)
2022. nov. 11. 14:08
5/6 anonim válasza:
Én is most éppen benne vagyok. :( brutális gondolataim tudnak lenni. És jellemzően a november mindig nagyon rossz...
6/6 anonim válasza:
Én szorongásos depressziós vagyok amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!