Antidepresszáns és Frontin szedek 12 hete ti ilyet tapasztaltatok?
Figyelt kérdés
Ad szedek és 3xo,25 frontint reggel beveszem és 2-3 óra elteltével szédülés érzés jön rám és tartósan szédülök amíg nem veszem be a déli frontint ,ugyan az történik egy 2-3 óra elteltével Éjszaka többször megébredek van amikor nem tudok vissza aludni éjjel 2/3 órától Az orvoshoz nov 14 re van időpontom !Ti tapasztaltatok ilyen szédüléseket nagyon rosszak így a napjaim?2022. okt. 30. 08:38
1/13 manly válasza:
A Frontin ártalmatlan, de meg.zokod.
2/13 anonim válasza:
Nem frontinnal, de más, központi idegrendszerre ható gyógyszerrel (sőt, akár vitamintablettákkal is) én akkor tapasztaltam ilyet, ha nem reggeliztem előtte, és üres gyomorra vettem be. Eszel előtte?
3/13 A kérdező kommentje:
Hát volt mikor ég gyomor rá kaptam be a frontint erre nem is gondoltam Vitamin tabletta is okozhat ? Szedem a B komplexet és a centrum vitamint
2022. okt. 30. 09:17
4/13 A kérdező kommentje:
Az SERTRALiN teva antidepresszánst szedem és a frontint Más központi idegrendszer te ható gyógyszert nem szedek
2022. okt. 30. 09:19
5/13 anonim válasza:
Éhgyomorra bármelyik okozhat, nálam tán a vitaminok a legjobban (multivitamint szedek). Próbáld ki, egyél előtte valamit, és kiderül. :)
6/13 A kérdező kommentje:
Igen ma ettem előtte de sajnos délután is rajtam van a szédülés Te is szedsz antidepit és frontint?Mennyi frontint szedsz naponta?
2022. okt. 30. 09:50
7/13 Balogh Zsozsó válasza:
Nem kehet, hogy a frontin leviszi a vérnyomásodat és azért szédülsz?
8/13 manly válasza:
A Frontin nem viszi le a vérnyomást érezhetően.Ennél az a gond, h könnyű rászokni és ha 1-2 napig kimarad, elvonási tünetek vannak.
9/13 A kérdező kommentje:
Nem hagytam ki a frontint sőt már többet is vettem be mert ijesztő ez a szédülés bizonytalan járás A munkahelyemen is nagyon nehéz is A vérnyomásom a tegnap kiugrott 171/102 re
2022. nov. 1. 06:38
10/13 manly válasza:
Változó, én 30 éve .zedem , nem volt még vele gond.Ha kihag.om azt megérzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!