Nem merem elkezdeni szedni az antidepresszánst 18 évesen. Okkal félek?
Figyelt kérdés
18/F
Generalizált szorongásra kaptam, de nagyon rosszakat hallok az antidepresszánsról, gondolok itt libidócsökkenésre, sőt, olyat is hallottam, hogy az orgazmusig se tudnak jópáran eljutni mióta ilyen gyógyszereket szednek. Ennek például mi az oka? megemelkedik a prolaktin szint? A tesztoszteronszint is csökkenhet a gyógyszer szedése miatt?
Én személy szerint Scippa 10 mg nevű gyógyszert kaptam, akinek van esetleg ezzel tapasztalata az ossza meg.
2022. nov. 6. 21:37
21/21 anonim válasza:
Elsőnek fokozta a szorongást kb mint minden ilyen gyógyszer,de aztán elmúlt. Nekem nem igazán jött be erősebb kellett,de 1 évig szedtem és tényleg semmi gond nem volt vele és maradandó kárt sem okozott.Amiket utána szedtem több mellékhatása volt mint neki. Orvosom is megmondta ez egy új generációs gyógyszer nagyon kevés mellékhatással. Sokaknak bejött. Az escitaloprám tényleg egy "békés" gyógyszer nem veszítesz vele semmit max nem használ,de az,hogy ártson elég ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!