Nem merem elkezdeni szedni az antidepresszánst 18 évesen.
Okkal félek?
Figyelt kérdés
18/F
Generalizált szorongásra kaptam, de nagyon rosszakat hallok az antidepresszánsról, gondolok itt libidócsökkenésre, sőt, olyat is hallottam, hogy az orgazmusig se tudnak jópáran eljutni mióta ilyen gyógyszereket szednek. Ennek például mi az oka? megemelkedik a prolaktin szint? A tesztoszteronszint is csökkenhet a gyógyszer szedése miatt?
Én személy szerint Scippa 10 mg nevű gyógyszert kaptam, akinek van esetleg ezzel tapasztalata az ossza meg.
Természetesen nincs, de a kiváltó okot gondolom a doki is meg akarta tudni, nem?
Vagy neki is beugattál, mint nekem?
2022. nov. 6. 22:27
12/21 anonim válasza:
Én sem mertem szedni ilyesmit, ugyanez a problémám, azóta annyit romlott az állapotom, hogy a lakást sem tudom elhagyni. A szex és a wc már így is nehezen megy. Gondold jól át mit szeretnél elérni a szedésével, idővel, mikor már tényleg jól vagy az orvos csökkenteni fogja az adagot, majd el is lehet hagyni. Nem garantált, hogy neked életed végéig kell szedned.
2022. nov. 6. 22:28
13/21 anonim válasza:
Nem mered elhagyni a lakást sem, de van párod. :D Fogadjunk nő vagy, egy pasi soha nem lehet gyenge ugyebár.
2022. nov. 6. 22:33
14/21 anonim válasza:
Utolsó, hol írta, hogy van párja? És ha mégis van (mert miért ne lehetne)? Akárhogy is, totál felesleges hsz volt.
2022. nov. 6. 22:36
15/21 anonim válasza:
12-nek írtam.
2022. nov. 6. 22:38
16/21 anonim válasza:
1-es.
Te sem segitesz azzal, hogy antidepiről kerdeznek es nyugtatós linket küldesz.
Ráadasul ez a cikk sem korrekt infót tartalmaz.
2022. nov. 6. 22:53
17/21 anonim válasza:
12-es
Generalizalt szorongassal nem szokott gond lenni a lakás elhagyása. Azt más betegség okozza.
Ha ilyen rosszul vagy, hogy ki sem tudsz mozdulni, nem gondolod, hogy valamit szedni kellene?
Nem mindenkinek okoz szex vagy wc gondot.
2022. nov. 6. 23:01
18/21 anonim válasza:
19 évesen kaptam antidepresszánst és én is scippat. Azóta eltelt 3,5 év és még mindig élek :D Nem okozott semmi gondot.
2022. nov. 7. 06:09
19/21 NTBS válasza:
Szerintem az orvos nem véletlenül írta ki. Ha van barátnőd, akkor beszéld át vele a dolgokat. Úgyhogy én a helyedben szedném.
2022. nov. 7. 07:19
20/21 A kérdező kommentje:
18.as, milyen mellékhatások léptek fel neked? Valamint mennyit javult az állapotod?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!