Nem merem elkezdeni szedni az antidepresszánst 18 évesen. Okkal félek?
18/F
Generalizált szorongásra kaptam, de nagyon rosszakat hallok az antidepresszánsról, gondolok itt libidócsökkenésre, sőt, olyat is hallottam, hogy az orgazmusig se tudnak jópáran eljutni mióta ilyen gyógyszereket szednek. Ennek például mi az oka? megemelkedik a prolaktin szint? A tesztoszteronszint is csökkenhet a gyógyszer szedése miatt?
Én személy szerint Scippa 10 mg nevű gyógyszert kaptam, akinek van esetleg ezzel tapasztalata az ossza meg.
Egy előző kérdésre adott valaszból továbbítom, hasznos volt elolvasni.
A konkrét gyógyszerre keress rá, túl sok összefüggő tényezőt kell figyelembe venni, ezért egyszerűbb, jobb mint random emberek jo/rossz/hasnos/nemhasznos/megtévesztő véleményére adni egy ilyen kényes témában amivel elszúrhatod a fiatalkorod
Első, ez a link még csak nem is az antidepresszásokról szólt, hanem nyugtatókról. És még azon belül is a benzodiazepin-ről. Tudom, hogy sokan keverik, de akkor ne szólj hozzá, két teljesen más dologról van szó.
Igen, az orgazmust nehezebb lesz elérned, vizeletet is nehezebb lesz elengedni pl. Kicsit éhesebb is leszel, de ez mind egyénenként eltérő, lehet ezen kívül is sok mellékhatása, meg lehet, hogy semmi nem lép fel nálad. Figyelni kell magad, és jelezni a dokinak, ha van valami. 2-3 hetet mindenképp kell adni neki, mert a legtöbb embernél akkor kezdenek eltűnni a kezdetleges mellékhatások.
7.
Miért, meg van szabva hogy csak 30 éves kor felett lehet szorongani vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!