Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tennétek ha úgy éreznétek,...

Mit tennétek ha úgy éreznétek, belefúltok a tehetetlenségbe?

Figyelt kérdés

Nincs lehetőségetek másik értelmes munkahelyre, ill. pozícióra váltani, bennragadtok egy munkahelyen, és mivel nem szeretitek csinálni, csak stresszel és stresszel, frusztrál egyre jobban, néha van egy-egy kitörés majd magadba zuhanva csinálod tovább a dolgodat, beletörődve a sorsodba mint egy láncra vert kutya? Ráadásul nem értesz semmi világmegváltó dologhoz.

És írom ezt irodistaként...

Hobbi nem köt le csak ideig óráig, ill. az is csak frusztrál.

2022. nov. 3. 10:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Tipikus burnout-helyzet. Nem tudom - mivel nem írtad - hány éves vagy, váltani kellene, esetleg home office-t kérni...

Mit jelent az, hogy nem értesz semmi világmegváltó dologhoz? Mihez értesz?

Hány éves vagy? (Azért nem mindegy, hogy van 8-10 hónapod a nyugdíjig - vagy urambocsá karácsonykor leköszönsz a munkahelyről, és már ezt a 6-7 hetet nem bírod ki addig, vagy még 10 éved van, esetleg 20, netán már 20 évesen rádtört ez a dolog még az sem biztos, hogy egyáltalán, ad absurdum leszel-e nyugdíjas... A mai 20-25 éveseknek erre 40-45 év múlva szerintem aligha lesz atombiztos, garantált lehetősége.

2022. nov. 3. 10:39
 2/3 anonim ***** válasza:
1. vagyok, jó, nem 6-7 hét van addig, hanem sokkal inkább 7-8 (majd két hónap, attól függően, kit mikor engednek el szabira, de most ne ezen akadjatok fenn)
2022. nov. 3. 10:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Covid alatt voltam igy, egyszerűen nem válthattam. A stressztől mindenféle betegségem lett, akkor mondtam, hogy elég volt. 5 évig bírtam kb, de váltottam. Muszáj lesz megtenned, mert teljesen ki fog csinálni. Nem szabad azt mondani, hogy nincs lehetőséged, de van, csak meg kell találni.
2022. nov. 3. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!