Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Öngyilkos gondolatok, tehetetl...

Öngyilkos gondolatok, tehetetlenség. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Már 1-2 hete szinte mindennap az öngyilkosságra gondolok. Hiába mindaz, hogy felvesznek valószínűleg az egyetemre (ahova eredetileg menni is akartam aka álom szak), már nem segít.

Megölni sosem ölném meg magam, de elég frusztrálóak ezek a gondolatok. Rengeteg mindenem van, sok mindent értem el az életben.

Nincs motivációm a dolgokhoz, vannak terveim (hosszú távúak), de valami mindig elveszi a kedvem.

Eléggé introvertált vagyok, de nem akarok az lenni. Úgy mondanám, hogy akarok barátkozni, de ha eljön az idő lesokkolok. Stressz helyzetekben remegés fog el.

Sportot próbáltam nem segít. Olyan barátaim nincsenek, akikkel kitudnák mozdulni. Sőt, úgy érzem, hogy olyan barátaim vannak akik kihasználnak.

Sokszor nem gondolok bele, hogy mit csinálok. Akaratlanul megbánthatok embereket. Múltkor mondtam valami bántót (nem rossz szándékkal) és azóta rosszul érzem magam miatta és a gondolataim akörül forognak.

Iskolában bullyingoltak, ennek következtében félek az emberektől, még a ritkán látott rokonoktól is. Nem tudok egy normálisat beszélni senkivel.

Sajnálom ha kuszán írtam hibákkal, de ezt most kikellett írnom magamból, az alkohol kihozta belőlem.

2022. jún. 25. 20:51
 1/2 anonim ***** válasza:
65%
Hívd a 0-24 ingyenesen hívható 116-123 számot.
2022. jún. 25. 20:58
 2/2 anonim ***** válasza:
91%
Krízisnél a fenti számot hívd. Hosszú távon terápua segíthet.
2022. jún. 25. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!