Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Évek óta el kellene mennem...

Évek óta el kellene mennem pszichológushoz, de nincs hozzá bátorságom. Hogy lehet ezen túllépni?

Figyelt kérdés
2022. okt. 28. 23:23
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Nagyon egyszerű. Ő is gyógyít. Nagyon egyszerűen megnyit téged, és beszéltet. Frltárja a problémáidat, és rávezet a megoldásra.
2022. okt. 28. 23:25
 2/9 anonim ***** válasza:
51%
Miért nem mersz elmenni? Ha tényleg szükséged van rá, akkor mindenképp menj el,hisz ez a gyógyulásod kulcsa. Különben is csak az elindulás lesz nehéz,de ha már egyszer rászánod magad arra hogy elmenj,a következő alkalommal már bátran fogsz menni. Amúgy meg nem kell tőle félni,ő egy szakember,már nagyon sokféle betegséggel,szituációval találkozott már,szóval nem lesz semmi baj. Szóval mindenképp azt javaslom szedd össze magad és menj el, utána hidd el sokkal jobb lesz.
2022. okt. 28. 23:35
 3/9 A kérdező kommentje:
Az a baj (mármint, ami akadályoz, egyéb gondok is vannak), hogy rettegek az új helyzetektől és az idegen emberektől. És elég nehéz számomra erre a szituációra nem úgy néznem, mint egy idegenemberrel kapcsolatos új helyzet.
2022. okt. 28. 23:40
 4/9 anonim ***** válasza:
68%
Erre az a válaszom, hogy vagy egyszer szenvedsz egy kis ideig,ez azt az időt takarja,amíg összeszeded magad és elmenj, illetve még talán az első félórát,mert lehet az elején kicsit kellemetlen lesz,vagy máskülönben egész életedben szenvedsz. Szóval te tudod melyiket választod.
2022. okt. 28. 23:44
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Pszichiáternél voltál? Szedsz gyógyszert?
2022. okt. 29. 01:35
 6/9 anonim ***** válasza:
52%
Mitől félsz?
2022. okt. 29. 05:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Képzeld el, ugyanebben a cipőben jártam. Több évvel ezelőtt el akartam menni, és most sikerült rávennem magam. Néhány hete. Hatalmas erő kellett hozzá, de tényleg csak a legelső lépés a kellemetlen, ami az időpont kérése. Ha kapsz, el kell menned, onnantól nem halaszthatod tovább! Szóval hajrá! :)
2022. okt. 29. 22:56
 8/9 anonim ***** válasza:
9 éve halogattam és tegnap voltam először, szerintem jól tettem, hogy mentem :) Amikor már nem csak én, hanem a párom is mondta, hogy szükségem lenne segítségre, az adott egy löketet, egyből kerestem is a szakembert.
2022. dec. 16. 08:58
 9/9 anonim ***** válasza:

8-as

Nagyon örülök!

2022. dec. 16. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!