Létezik tb támogatott pszichológus?
Figyelt kérdés
Magánt sajnos nem engedhetem meg magamnak, és jelenleg nem vagyok diák sem tehát iskolapszichológus sem jöhet szóba.2022. okt. 28. 12:24
2/9 anonim válasza:
Létezni létezik, de idejük 1 betegre sajnos nincs, nem olyan hosszas beszélgetésre kell készülni, mint magánban, ahol kifizetted az idejét :(
3/9 A kérdező kommentje:
Persze ilyesmire számítottam, de gondolom nem is ilyen 10 perc lenne alkalmanként tehát biztos több lenne mint a semmi. Azt honnan fogom tudni egyébként hogy én hova tartozom? A lakhelyemen nincs rendelés így Budaörs, Budapest jöhetne szóba.
2022. okt. 28. 12:51
4/9 anonim válasza:
Beutaló köteles, úgyhogy a beutalóról.
5/9 A kérdező kommentje:
Az jó mert a háziorvosom soha nem fog beutalni, pedig már kivizsgáltak ezerszer és mindig arra jutottak hogy a tünetek hátterében pszichés okok állnak, ő szerinte pedig eltúlzom az egészet..
2022. okt. 28. 16:05
6/9 anonim válasza:
Pszichiáter is beutalhat, oda pedig nem kell a háziorvos beutalója/jóváhagyása.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi, ezt jó tudni. Én azt hittem ő csak gyógyszert írhat fel a tünetek alapján.
2022. okt. 28. 16:20
8/9 anonim válasza:
A körzetedbe tartozó kórházba a járóbeteg rendelésen TB támogatott. Én is oda jártam. Mondjuk pszichiáterhez küldött a háziorvosom először és onnan irányítottak át pszichológushoz, mondván, hogy ő az én emberem. :)
9/9 A kérdező kommentje:
Közben kiderítettem hogy pszichiátriai rendelés az van nálunk is, csak hát elég kis településen lakom és véletlenül sem szeretném ha kitudódna szóval össze kell még szednem hozzá a bátorságot.
És valóban ő volt a te embered? Milyen tapasztalataid vannak?
2022. okt. 28. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!