Kecskeméten (vagy környékén) szeretnék egy jó pszichológust/pszichiátert találni, van valami tippetek, javaslatotok, hogy kit/hol lehetne felkeresni? Megköszönném, ha endokrinológust is írnátok, ha tudtok! Az sem tb támogatott, ugye?
Endokrinológus természetesen tb alapon van, nem is értem, hogy merült fel benned, hogy nincs.
Amúgy nem mindegy, hogy pszichológus vagy pszichiáter, ne cseréld a fogalmakat. Orvos akkor kell, ha beteg vagy.
köszi a választ! hát a bagoly egészségházban inkább magánrendelések vannak én úgy tudom, de fogalmam sincs, a kiírásom inkább erre vonatkozott, ezt tényleg beleírhattam volna a kérdésbe, nem is tudom, miért nem tettem, hülyén fogalmaztam. Szóval akkor kijavítom a tb-s részt: a bagoly egészségházban csak magánrendelések vannak, vagy van tb-támogatott ellátás is?
Azt viszont nem tudom, hogy a kiírásom alapján honnan vetted, hogy keverem a pszichológus és pszichiáter fogalmakat. Azt kérdeztem, hogy tud-e valaki egy jó pszichológust/pszichiátert. A per jel a "vagy" szóra utal, legalábbis az én fejemben. Vagyis nem azt akartam kifejezni, hogy ugyanazt jelenti a két szó. Pszichológus is segíthetne, de lehet, hogy pszichiáter kell. Tehát pszichológust/pszichiátert keresek. Erre utaltam, azt hittem egyértelmű. És azt sem tudhatod, hogy beteg vagyok-e vagy sem. Éppen ezért lehet, hogy szükségem lesz egy orvosra...Tudom, ki a pszichiáter.... Amúgy mit kell kötekedni? Feleslegesen, mivel nincs szükségem kioktatásra, a kérdésre vártam válaszokat. :) Nem kell ám azt hinni, hogy mindenki hülye. Ha nem tudnám, mi a különbség a két szó között, akkor azt a kérdést írtam volna ki, ne aggódjál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!