Tündérhegyről bármilyen új tapasztalat? Főleg, ha az elmúlt pár évből való... Köszönöm.
Csak komoly indokkal maradhatsz ki a csoportos terápiákról, mivel ez a gyökere az egész terápiás eljárásnak. Pl. ilyen, ha vhol kötelező megjelenésed van (suli/munkahely), eü állapotod miatt, esetleges volt előre vhová időpontod (pl. fogászat).
2,5 éve voltam. Én is introvertált vagyok, és elég nagy az a hely, hogy találj magadnak teret, de a terápiás közeg miatt, úgy is rájössz, hogy a kommunikáció kulcsfontosságú és igazából elég kijelntened, hogy most szeretnél egy kicsit egyedül lenni- meg fogják érteni a szobatársaid meg mások is.
Van napirend, bár a reggeli gyógyszerosztásra nem mindig mentem ki időbe (volt olyan nővér, aki nem kapta le a fejedet ilyenért). Ha jól emlékszem gyógyszerosztád olyan 7 óra körül volt, aztán reggeli, 8-8:30 nagycsoport (ez nem 2x vagy 3x volt egy héten) és utána kiscsoportos foglalkozások/egyéni konzultációk. Általában a művészetterápia volt az, amire délutánonként került sor. Aztán volt lightosabb nap, meg zsúfoltabb. De a napod többsége így is szabad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!