Komoly játékfüggő vagyok, hová forduljak segítségért?
Orvoshoz!
A körzeti orvosod biztos tud ajánlani valakit.
Addig pedig olyat tehetsz, hogy pl. eldöntöd: délelőtt, délután és éjjel is 2-2 órát játszol (vagy valami más, ésszerű beosztás, amit még kibírsz) - és ehhez tartod magad.
A komoly játékfüggőségből nem lehet kimászni saját erőből. Van ilyen kategória orvosi értelemben is.
Ahogy az első válaszoló írta, a körzeti orvos az első, legegyszerűbb megoldás, ő tud neked beutalót írni. Nem írtad, hogy hova valósi vagy. Ha budapesti és igen súlyos a problémád, akkor önként jelentkezhetsz az egyik krízis intervenciós osztályon.
Ilyen van pl. a Péterfy Sándor Utcai kórházban:
Itt - ha indokolt - felvesznek az osztályra, kapsz pszichoterápiát és gyógyszeres kezelést is. Ne aggódj amiatt, hogy nem hisznek neked, itt találkoztak már ilyen beteggel mint te.
Egy dolgot ne feledd: Csak akkor tudnak rajtad segíteni, ha te is akarod. Más nem oldja meg a problémádat, csak mankót adhat.
Van kiút onnan ahol most vagy.
Sok szerencsét és vigyázz magadra!
csak azt tudom mondani, amit az előző válaszoló, irány a szakorvos.ha nem vigyázol, ez tönkreteheti az életedet.
*robin*
ha nem súlyos keress egy jó elfoglaltságot
Pl airsoft ha fiú vagy pénztárcád megkopasztja de sok kellemes pillanatot tud szerezni az embernek(énis ennek a segítségével menekültem meg)
A pápai tanácson, a polgármesternél, a Jenőhöz. A Polgár Úrhoz, a Jenőhöz, a Polgár Úr Jenőhöööz.
A Polgármester Hivatalhoz, a Jenőhöz. A Polgár Jenő Hivatalba, a Jenő Úrhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!