Milyen gyakran jártok pszichiáterhez?
Figyelt kérdés
A pszichológusom szerint szükségem lenne antidepresszánsra, és ajánlott egy pszichiátert. Viszont már a pszichológus is sokkal kerül, arra végképp nincs pénzem, hogy még a pszichiáterhez is rendszeresen járjak, ami minimum 25k/alkalom. Ha viszont csak felìrja a gyógyszert, aztán párhavonta van egy kontroll, az belefér.2022. okt. 20. 18:30
1/27 anonim válasza:
Erre egy TB alapú pszichiáter is elég. Az ingyen van. Nézz olyat, akiről jók a vélemények, és menj el hozzá.
2/27 anonim válasza:
Pszichiáterhez szerintem nem éri meg magánhoz menni, a lényeg a jó pszichológus. 3 havonta gyógyszer felírásról van szó, persze, ha van pénzed, és bizalmad lehet, hogy olyat ajánl, aki foglalkozik is veled.
3/27 anonim válasza:
Elvileg háziorvos is felírhatja ha a szakember úgy ítélte meg.
4/27 A kérdező kommentje:
Gondoltam rá, de nagyon nehezen nyílok meg idegeneknek, ezért szívesebben mennék ahhoz, akit ismer a pszichológusom.
Meg igazából az öngyilkossági gondolataim/terveim miatt küldene, és azért ezt nem mondanám el akárkinek, a végén még bezárnak...
2022. okt. 20. 18:45
5/27 anonim válasza:
Fél évente járok, de csak szakorvosi javaslatot íratni. Több éve nagyon ráfüggtem az antidepesszánsokra, meg nyugtatókra.
7/27 anonim válasza:
"a végén még bezárnak..."
Hát pedig könnyen lehet, hogy neked most a zárt osztályon lenne a helyed - ha öngyilkosságot tervezel, akkor mindenképpen.
8/27 anonim válasza:
erre tényleg elég az sztk.
ott három havonta felírja a gyógyszert, bár nálunk elég betelefonálni és felírja a felhőbe
9/27 A kérdező kommentje:
7
A zárt osztály pont nem segítene azon, hogy szar az életem...
2022. okt. 20. 19:44
10/27 anonim válasza:
9: az lehet, de legalább nem leszel öngyilkos. Az orvosok a szar életedet nem tudják helyetted rendbe tenni, ez a te feladatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!