Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek milyen pszichológu...

Szerintetek milyen pszichológushoz menjek el a problémámmal?

Figyelt kérdés

Először is, egy alapól is szorongó alkat vagyok az élet minden területén, ami mostanában fel is gyülemlett. 1 éve elkezdtem gondolkodni azon hogy lehet nem is vonzanak a férfiak szexuálisan és érzelmileg ugyanis 23 éves koromig nem voltam szerelmes egybe sem, bár kapcsolatom volt. Ez a kérdéskör egy bő éve foglalkoztat de nem tudtam eléggé felfedezni a szexualitásomat hogy bármire választ kapjak ami szorongássasl tölt el, kicsit igy a jövőképem is megfoghatatlan és instabil. Részegen férfiakra nyomulok, de aztán józanul bennem van hogy de mi van ha nem is igazán vonzanak és el kéne mondjam a barátaimnak hogy nem biztos hogy vonzódom a férdiakhoz. Most találkoztam egy sráccal aki nagyon szimpatikus jólérzem magam vele viszont nem tudom hogy felé milyen érdeklődéssel viszonyulok, szorongásaimtól pedig az első szexet egyáltalán nem élveztem nem tudtam elengedni magam és benedvesedni. ez a magánéleti frusztráltság az életem minden területére kihat, szeretnék egsézséges szexuális életet folytatni, ha nővel ha férfival, nem érdekel csak szeretnék tisztában lenni magammal. Mit ajánlotok? Szexuálpszichológus vagy klinikai szakpszichológus?

23L

2022. okt. 17. 17:13
 1/2 anonim ***** válasza:
39%

Teljesen nyilvánvalóan a férfiakhoz vonzódsz, nem is értem, hogy hogy merült fel benned az ellenkezője. Valószínűleg inkább kötődési problémáid vannak, illetve olyanokkal jössz össze, akikkel nem alakul ki bizalmi viszony, így nyilván elengedni sem tudod magad.

Klinikai szakpszichológus.

2022. okt. 17. 17:27
 2/2 anonim ***** válasza:
50%
Klinikai szakpszichológushoz vagy pszichoterapeutához (utóbbi lehet pszichológus és orvos is)
2022. okt. 18. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!