Pszichológus segíthet a problémámon? Anyám nagyon kegyetlenül nevelt, direkt tönkre tette az életem, senkitől nem kaptam soha szeretetet.
Figyelt kérdés
Mostanában azon gondolkodom, hogy lehetne-e normális életem, párkapcsolatom, esetleg gyerekem, ha egy pszichológushoz eljárnék terápiára? Vagy hagyjam a fenébe és rakjam inkább a bankba a pénzt, mert úgysem ér semmit?2022. ápr. 22. 13:43
1/6 anonim válasza:
Ne, ne a bankba rakd, fordítsd magadra. Önfejlesztésre. Nincs annál jobb befektetés. És hosszútávon igenis megtérül.
Hajrá!
2/6 anonim válasza:
Miért a múlt mögé bújsz? Az már megtörtént, nezd a jelent és a jövőt. A jelenedbe pedig ne vidd bele a múltat!
3/6 A kérdező kommentje:
2-es: mint írtam tönkre tették az életem, amit minden nap érzek a bőrömön és látok ha tükörbe nézek, megbetegítettek.
2022. ápr. 22. 15:06
4/6 anonim válasza:
Kettes vagyok, akkor további jó önsajnálatot!
5/6 A kérdező kommentje:
nem sajnáltatom magam,mint írtam gondolkodok h segítséget kérjek szakembertől,mert ezek a dolgok nem olyanok,hogy egyik napról a másikra eldöntöm, hogy túllépek rajta és kész. Tapasztalatokra lettem volna kíváncsi,hogy hasonló szituban segített e valakinek a szakember.
Kedves kettes, köszönöm,kívánok neked is hasonló élményeket, hogy gyakorolhasd a jövőbe meg jelenbe nézésed.
2022. ápr. 22. 15:29
6/6 anonim válasza:
Kettes vagyok! Miert hiszed azt hohy nekem kevésbbé volt jó a multam,mint a tied? Csak tudod ha vkiben nincs önbecsülés, az biztos is hogy leragad ott, ahol most te tartasz! Az önbecsülésed pedig se egy pszichologus se senki más soha nem figja tudni megadni neked, hanem kizárólag te egymagad vagy képes arra hogy megtanuld becsülni magad, de ehhez bizony érzelmileg fel kell tudni nőni,nem azt nezni hogy apuka anyuka x-en évtizede hogy tönkretett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!