Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem szomorú Jeffrey Dahmer esete?

Nem szomorú Jeffrey Dahmer esete?

Figyelt kérdés

Az élete már akkor megvolt pecsételve mielőtt megszületett volna. Az anyja agyon gyógyszerezte magát, illetve asszem 4 éves korában volt valami rosszul sikerült műtéte. Én biztos hogy nem raktam volna be a börtönbe 900+ évre hanem gyógykezelés alá vontam volna. Nektek mi a véleményetek?

Leszögezem, hogy tisztában vagyok hogy mit tett (bár lehet más véleményen lennék ha az én hozzátartozómat ölte volna meg, de talán idővel kibékültem volna a gondolattal hogy igazából nem tehetett róla)

2022. okt. 14. 17:21
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom nagyon :( ahogyan az anyja próbált elvetélni.. kiült télen a hóba is..mindent megtett. NEM akarta azt a gyereket. Már ott a magzat egy szörnyeteggé változott, mert nem akarták, hogy megszülessen
2023. szept. 16. 15:48
 22/25 anonim ***** válasza:
29%
Milyen furcsa is ez nem? Talán az anyjának volt egy megérzése, hogy nem jó ötlet ez a gyerek...ha sikerült volna az elvetélés...nem lett volna szörny gyereke
2023. szept. 16. 15:50
 23/25 anonim ***** válasza:
Ha el akart vetélni, akkor miért nem ment abortusztra?
2023. szept. 16. 16:33
 24/25 anonim ***** válasza:
Nem tudom :(
2023. szept. 16. 19:09
 25/25 anonim ***** válasza:
93%
ő is megakart halni a végén . halált kívánt magának , gyógyszeres kezelések után sem élhetett volna teljes életet ,mivel tettei a a jövőjére is kihatással lettek volna . jobb hogy meghalt
2024. jan. 26. 08:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!