Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az hogy elsírom...

Tamás1101 kérdése:

Miért van az hogy elsírom magam egy zenén/videón ami nem szomorú?

Figyelt kérdés
Példának okáért itt van a címe: jim yosef x riell - animal és a linkje: https://www.youtube.com/watch?v=QQX2hpmtMJs ha valaki nem hallotta nekem nagyon tetszik ez a szám és tökre jól érzem magam nagyon sokszor meghallgattam és random elkezdek könyezni mint a rosszbaj vagy lol videón ha bejön egy új szezon vagy hős (league of legends játékról van szó) előre is köszi a válaszokat

2022. jún. 10. 20:32
 1/1 anonim ***** válasza:

Én is ilyen típus vagyok. Ez annak a jele hogy érzékeny vagy de ezzel nincs semmi baj. Valószínűsíthető hogy kreatív vagy és művész típus.

Egy idő után, főleg mikor az ember felnőtté válik, lehet kicsit jobban kontrollálni. Én pl általában már csak otthon szoktam elérzékenyülni.

2022. júl. 7. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!