Nem tudok már örökös félelemben érni, mit csináljak?
Állandóan szorongok, pánikolok, nem tudok nyugodtan élni. Szkizofréniát állapítottak meg, szedek Xanax SR, Rexetin, Kvetiapint. Mindig attól félek nehogy az orvosom valamit elvegyen mert nekem dolgozni kell, és ha rosszul leszek akkor mi lesz velem, akkor hogy dolgozok úgy, sajnos már átéltem ezt és nagyon félek. 25-re van időpontom hozzá. Hamarabb is mennék de egy ismerősöm mondta hogy felesleges. Szóval nem tudom mit csináljak mert ez így nem élet.
Pedig múltkor azt mondta az orvosom ez nem reális amitől félek.
Mit csináljak?

Nekem kicsit segített egy buddhista szöveg. Azért volt érdekes, mert máshogy definiálják az ént, kiterjesztik, hogy mi anyagilag és kapcsolataink által is egyáltalán nem vagyunk pici véges életünkbe zárva, mint ahogy a nyugati, individualista világkép tanítja. Nekem kicsit segített.
A szerző másik könyve: A belső gyermek meggyógyítása. Ez tán inkább az ember saját gyógyulásáról szól, mint az, amit én kezdtem el olvasni:

Megint te vagy? Minden nap kiírod hogy elveszik a gyógyszered. De mi az alapja ennek?
Tök fölöslegesen krenkölöd magadat.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!