Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez természetes reakció attól...

Ez természetes reakció attól akit évek óta elnyomnak, lelki bántalmakat okoznak neki, félelemben tartják egy közösségen belül?

Figyelt kérdés

Az, hogy agresszív gondolatai támadnak a közösség ellen, megutálja őket, mondhatni leírhatatlan mértékben gyűlöli őket. A közösségen belül gyűlöl egyöntetűen szinte mindenkit, még azokat is akik amúgy nem ártottak neki, mindezt az őt lelkilek gyötrő emberek miatt.

A közösség itt egy kisebb település lakóit akarja jelenteni, de alapvetően jelenthet más közösséget pl. egy iskolai osztályt is.

2017. jan. 17. 06:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Más forrásokból is mindig arról lehet értesülni hogy igen, tehát a megalázott emberek egyik reakciója ez lesz amiket írtál.
2017. jan. 17. 08:23
 2/3 anonim ***** válasza:
A világ legtermészetesebb reakciója, hogy ha valakit pofánvernek, az fel tudná robbantani az egész falut, vagy az egész iskolát! De csak akkor, ha tehetetlen, és erre sehogy sem képes.
2017. jan. 17. 17:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Teljesen természetes és elfogadható reakció. Én is ilyen voltam; támadó, agresszív, frusztrált és feszült, amikor kiközösítettek az osztálytársaim. Ha ilyen környezetbe kerülsz, amint lehetőséged adódik rá, lépj tovább! Ne maradj rossz közegben! Nagyon sok időbe telik nekem is feldolgozni a múltat. Hiába is indítottam tiszta lappal egy teljesen más mentalitású közösségben, még visszajönnek az emlékek.
2017. febr. 28. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!