Ez természetes reakció attól akit évek óta elnyomnak, lelki bántalmakat okoznak neki, félelemben tartják egy közösségen belül?
Figyelt kérdés
Az, hogy agresszív gondolatai támadnak a közösség ellen, megutálja őket, mondhatni leírhatatlan mértékben gyűlöli őket. A közösségen belül gyűlöl egyöntetűen szinte mindenkit, még azokat is akik amúgy nem ártottak neki, mindezt az őt lelkilek gyötrő emberek miatt.
A közösség itt egy kisebb település lakóit akarja jelenteni, de alapvetően jelenthet más közösséget pl. egy iskolai osztályt is.
2017. jan. 17. 06:54
1/3 anonim válasza:
Más forrásokból is mindig arról lehet értesülni hogy igen, tehát a megalázott emberek egyik reakciója ez lesz amiket írtál.
2/3 anonim válasza:
A világ legtermészetesebb reakciója, hogy ha valakit pofánvernek, az fel tudná robbantani az egész falut, vagy az egész iskolát! De csak akkor, ha tehetetlen, és erre sehogy sem képes.
3/3 anonim válasza:
Teljesen természetes és elfogadható reakció. Én is ilyen voltam; támadó, agresszív, frusztrált és feszült, amikor kiközösítettek az osztálytársaim. Ha ilyen környezetbe kerülsz, amint lehetőséged adódik rá, lépj tovább! Ne maradj rossz közegben! Nagyon sok időbe telik nekem is feldolgozni a múltat. Hiába is indítottam tiszta lappal egy teljesen más mentalitású közösségben, még visszajönnek az emlékek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!