Mit tegyek,hogy ne féljek?
Skizofrén vagyok az orvosok szerint.
De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy borzalmasan félek az emberektől, társaságban úgy érzem össze fogok esni, menekülni akarok, rosszul vagyok. Rettegek, hogy a munkahelyen mérget tesznek a vizemben ,ha ott hagyom a flakont az asztalon ameddig én kimegyek az irodából.
Állandóan szorongok, nagyon nagyon.
Szerintetek mit tehetnék?
4: Könyörgöm, miért nem???
Alapvetően fontos információ... Ha nem mondod el, honnan tudná, hogy jó irányba megy-e a kezelés...?
Csak azt vihetik be a kórházba az akarata ellenére, aki magára, vagy másra veszélyes magatartást tanúsít, vagy ennek a konkrét, közvetlen veszélye fennáll.
Pl. ha valaki egy késsel hadonászik az ötödik emeleti ablakban és azt kiáltozza, hogy mindjárt felvágja a hasát és kiugrik, mert úgy érzi, hogy kígyók tekeregnek benne, azt a saját érdekében erőszakkal is leszedálják és kórházba viszik, feltéve persze, hogy időben meg tudják állítani. (Állítólag volt ilyen megtörtént eset.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!