Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha valaki lelkileg gyenge,...

Ha valaki lelkileg gyenge, hogy leget megerősíteni?

Figyelt kérdés
Én elég erős vagyok lelkileg a barátnőm viszont nem! mikor beszéltünk lelki dolgokról akkor lehetet érezni rajta hogy lelkileg gyenge! Őt negyed annyi dolog 100x jobban kikészítette mint engem, lelkileg hogy tudnám erősebbé tenni?

2022. okt. 4. 00:53
1 2
 11/16 Ypszilon1980 ***** válasza:
9%
#10: Egyébként ez sokat segít, ítélkeznie csak Istennek van joga, ha már itt tartunk.
2022. okt. 4. 09:24
 12/16 anonim ***** válasza:
34%
Az idegrendszerét senkinek sem lehet megváltoztatni, el kell fogadni és együtt élni ezzel. Ha pedig valami probléma van a háttérben szorongás, stb akkor azt kezelni. Nem erősítésről van szó.
2022. okt. 4. 10:02
 13/16 anonim ***** válasza:
Te nagyon buta lehetsz, ha meggyőződésed, hogy az orvosi segítség meg az utcán rosszullett ember segítése egyáltalán egy lapon említhető a te kéretlen beavatkozásoddal! Ki vagy te, hogy eldöntsd, hogy nálad van a bölcsek köve, és a barátnődnek olyannak kell lennie, amilyennek te akarod?
2022. okt. 4. 17:37
 14/16 A kérdező kommentje:

Nem azt mondtam hogy olyannak kell lenni, ember wtf? ő is erősebb akar lenni és mondta is nekem de nem tudja mit tegyen, ha semmit nem tudsz f.sznak okoskodsz? búj már el szégyenedbe, köszipuszihello

2022. okt. 4. 19:45
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo, ha a baratnod erolteti ezt, akkor te csak abban tudsz neki segiteni h mellette allsz, ez az o utja. Kicsit nyersen tetted fel a kerdesedet, de feltetelezem, hogy te a baratnodet igy is el tudod fogadni. Tedd ezt, te csak mellette lenni tudsz es passzivan segiteni ot. Mast nem is kell.
2022. okt. 4. 20:10
 16/16 anonim ***** válasza:
Te nem tudsz segíteni, max.annyiban, hogy biztatod, hogy folytasson önismereti munkát, keressen fel pszichológust. Esetleg példát mutathatsz neki, hogy te is belekezdesz.
2022. okt. 8. 20:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!