Más pszichés betegek milyenek az autóvezetésben?
Figyelt kérdés
Csak az érintettek válaszoljanak.
Másoknak is van benne gyengeségük?
Nagyon türelmes vagyok,de mai napig,évek után,fél éve saját autóval is,(főleg amikor PMS tünetek is vannak)elindulásnál lefulladok.Ez nem normális dolog szerintem.Van még egy ilyen szerencsétlen?Hónapok óta egyszer sem,de ma 1 órán belül 4X 5X sikerült.A sírás kerülget ilyenkor,hogy nálam mindenki ügyesebb,még a tanulóvezetők is.Szedek gyógyszert,ez nagyon jó hatással van rám,azóta jól vagyok,tudok koncentrálni...csak ez ma megint előjött
2022. okt. 3. 16:22
1/3 anonim válasza:
30 éves jogosítvánnyal is lefulladok néha. A pszichés betegség kevésbé a vezetési képességeidet befolyásolja, inkább az ilyen fennakadásokra adott reakciódat. Az a fontos, hogy ne ütközz, ne üss el senkit, ne történjen jóvátehetetlen - az összes többi dolog múló kellemetlenség a vezetésnél.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm,kedves vagy és megértő!
2022. okt. 8. 12:43
3/3 anonim válasza:
Nekem más pszichés problémám van mint neked, de az enyémre kifejezetten jó a vezetés, mivel mozgásban vagyok és nagyon szeretek is vezetni :) Július 8-án amikor Tenerifére utaztunk és mentünk a repülőtérre az M1-esen Budapest felé reggel 8:41 perckor a külső sávban mentem, amikor utolsó másodpercben a belső sávból kivágott elém egy autós. Én meg a mai napig nem értem hogyan, valahogyan ösztönösen fékeztem és ezzel egyidőben húzódtam le a leállósávra. Itt annyira másodperc töredéke alatt történt minden, mire felfogtam mi történt az autós már rég elmenekült, úgyhogy a rendszámát nem tudtam megjegyezni, a kamerám felvételén meg nem lehet kivenni. A felvételből egyértelműen kiderül hogy muszáj volt neki, mert a belső sávban megállt a sor, ő meg túl gyorsan jött és nem tudott volna megállni. Én meg nem hittem el, szó szerint megcsináltam a lehetetlent, elkerültem egy olyan balesetet amit nem mindenki tudott volna. Mondjuk lehet hogy az is számított hogy a repülőmet nagyon nem szerettem volna lekésni :D Ezt azért meséltem el, mert sosem gondoltam volna hogy én ilyenre képes vagyok, amikor mindig is azt gondoltam hogy nem jó a reakcióidőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!