Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek? Teljesen tanácstal...

Mit tegyek? Teljesen tanácstalan vagyok

Figyelt kérdés

Sziasztok! Már kínomban írok ide. Mostanában (már vagy 3 éve) elég komoly problémákkal küzdök. Viselkedési zavaraim vannak, képtelen vagyok kontrollálni a dühömet, és más érzelmeimet. A legkisebb dolgokon is képes vagyok hihetetlenül ideges és frusztrált lenni, ami általában önbántalmazásba fordul. Kisebb koromban sokat vertek a szüleim, ők is nagyon ingerlékenyek úgy kb mindig, ami engem teljesen tönkretesz. Minden gondjuk, egymással való problémájuk rajtam csattan, és úgy érzem, senki nem érti meg a problémámat. Évek óta könyörgök hogy keressenek nekem egy pszichológust, mert egyszerűen nem bírom. Állandóan az öngyilkosság jár/járt a fejemben, sokszor fenyegetőztdm is vele. Ez odáig fajult hogy idén augusztusban meg is próbáltam, begyógyszereztem magam, de nem tudtam annyihoz hozzájutni, amennyitől tényleg meghaltam volna. Kórházba kerültem, aztán pszichiátriára, de onnan is elhoztak a k1b@sz0tt önzőségük miatt, mert hogy "Mi van ha ők ebbe belerokkannak". Ezt leszámítva először az életben szeretve éreztem magam, és azt éreztem hogy tényleg komolyan vesznek. Nem voltak idegesek, szépen beszéltek velem, minden rendben volt kb 2 hétig. Aztán minden visszaállt, talán még rosszabb lett. Nem veszik komolyan egyszerűen, és már nem tudom mit tehetek. Lehet tényleg meg kéne ölnöm magam. Most járok magánpszichológushoz, de igazából nem segít semmit. Folyamatosan frusztrált vagyok itthon. Mit tegyek? Úgy érzem nem bírom tovább

15/L

2022. okt. 2. 10:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
53%
Azért elég durva dolog idehozni egy tudományosan megalapozott és bizonyítható dolgot az ilyen ezos lilaködök mellé....
2022. okt. 6. 12:14
 12/17 anonim ***** válasza:
mivel ennek a továbbgondolása, miért lenne durva? Amúgy próbáld ki, meglátod nem ezo hanem tényleg történik valami.
2022. okt. 6. 13:43
 13/17 anonim ***** válasza:
53%

Tényleg történik. Voltam családállításon (bár ott valami mással is mixelte a bácsi), mert egy barátom egyik legjobb barátja volt, és mondta, hogy menjek el. Nálam az történt, hogy idő előtt ki kellett mennem, mert nem bírtam visszafogni a röhögésem.

Hasonlóba próbáltak még korábban belerángatni (párom révén), az már sokkal inkább tényleg szekta, a Reiki. Hát ott is csak a jólneveltségem akadályozott meg, hogy könnyesre ne röhögjem magam, vagy épp ne reszkessek az idegtől, hogy ilyenért emberek ekkora lóvékat fizetnek.

2022. okt. 6. 15:14
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Ezzel akadályoztad meg a fejlődésedet. Mielőtt te is kipróbáltad volna.
2022. okt. 6. 17:13
 15/17 anonim ***** válasza:
Szegény én. :D
2022. okt. 6. 17:14
 16/17 anonim ***** válasza:
hát ja :(
2022. okt. 6. 19:04
 17/17 anonim válasza:

Nagyon sajnálom, amiken keresztül kell menned!

Amíg nem vagy felnőtt, elég korlátozott, hogy mit tehetsz meg, de ezért is érdemes kitartanod, amíg önállósodni tudsz!!

Van egy könyv, ami sokmindent segít megérteni, és ha nincs is lehetőséged pszichológushoz menni, talán ez adhat addig is kapaszkodót: Máté Gábor: Szétszórt elmék. Nem pontosan arról szól, amit leírsz, de bízz bennem, nagyon sokat elmond arról, hogy miért lehetsz annyiszor dühös, stb. és hogy a szüleid miért nem képesek többet adni neked.

Nagyon sok kitartást kívánok neked, és tudd, hogy 1. nem vagy egyedül, rengeteg ember küzd hasonló nehézségekkel. 2. néha nem is hinnéd, hogy meg tudnak változni a dolgok. :)

2022. nov. 2. 15:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!