Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
Két napja teljesen bepánikoltam hogy el fogom veszteni a megélhetésem, ezt sokkal kinzóbbnak éltem meg, mint egy átlagos ember és egy ismerősömet öngyilkossággal fenyegettem meg, meg azzal hogy gonosz és hogy ne kínozzam és 15 éves barátságot akar lezárni. Mit csináljak, mondtam neki tartsunk pár nap szünetet míg lenyugszok, de ő azt mondja ezeken nem tud túllépni, mert neki még senki se mondott ilyeneket. Miért kell egyből eltávolodni ha valami probléma történik?2022. szept. 30. 16:19
1/3 anonim 

válasza:

Lehet hogy ennek volt előzménye, vagy tényleg nagyon megsértetted. Kérj bocsánatot és utána ne zaklasd, majd jelentkezik ha megbocsájt.
2/3 anonim 

válasza:

Jól mondja az első, nem biztos, hogy előtte se volt már semmi...aztán ez meg a hab volt a tortán. Az öngyivel való fenyegetőzés tuti nem a semmiből jött. Tartsd tiszteletben a másikat meg a döntését. Ennyit tudsz tenni, főleg ha nem akarod magadat még jobban lejáratni, mint barát. Tudod nem szép dolog ilyesmikkel megfenyegetni a barátaidat...sőt! Átgondoltad, hogy ilyet normális ember nem tesz, még ha ki van teljesen akkor sem? Egyáltalán őt miért kellett megfenyegetni, mi köze volt a munkádhoz??
3/3 anonim 

válasza:

Ez nem "valami probléma", ezt próbálta is jelezni az ismerősöd, hogy ő azért "nem tud túllépni, mert neki még senki se mondott ilyeneket". Meg kell értened, hogy egy barátságban is vannak határok, amiket nem léphetsz át. Szerintem az ismerősöd meg tudna bocsátani egyetlen alkalmat, de ehhez szükséges, hogy belássad a hibádat és annak megfelelően kérj bocsánatot. Ha mégsem bocsátja meg, akkor is teljesen igaza van. Ha problémáid vannak, pszichológussal, pszichiáterrel dolgozz rajtuk, de ne a régi barátaidon verd le, hogy sz*r az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!