Nagyon félek mit csináljak?
1 évvel ezelőtt nagyon rossz volt az állapotom, pánikoltam a zárt terekben , alig tudtam a lakást elhagyni, rosszul éreztem magam, a gyógyszereim sem voltak jól beállitva. Azóta sikerült beállitani így relatíve jobban vagyok. Csak most beteg a pszichiáterem, rettegek ha történik vele valami, akkor ha utána olyan orvoshoz kerülök aki megbojgatja a gyógyszereimet és megint rosszul leszek, nagyon félek. Nem akarok megint rosszul lenni.
És nagyon bánt hogy a gyógyszerekre vagyok utalva
A pszichiátered meg fog gyógyulni, nem kell egyből a legrosszabbra gondolni.
De ha esetleg mégis: a kezelésed átveszi egy másik pszichiáter. A kórtörténeddel együtt. Először fog veled beszélgetni is, ott elmondhatod, hogy te mit szeretnél, például hogy ne bolygassa a gyógyszer adagod. Ha neked ez jó, és be is válik, akkor neki egyáltalán nem érdeke, hogy hetekig kísérletezzen, mire beállít valami mást.
De ha ennyire pánikolsz egy ilyen apróságon, akkor biztos, hogy megfelelő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!