Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nagyon félek, most mit csináljak?

Nagyon félek, most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Dühömben, indulatból egy alapítványnál ahol ellátott vagyok, ki akarták szúrni velem, megfogtam az összes asztalon lévő okiratot ami rólam szól, és hazaszaladtam dühömben. A gondozók megfenyegették hogy ennek következménye lesz. Ugye pár papír miatt ami engem érint ugye nem kerülök börtönbe? Védekeznem kellett.
2022. jún. 10. 22:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Milyen alapítvány? Mi a betegseged?
2022. jún. 10. 22:28
 2/11 A kérdező kommentje:
Szigony alapítvány. Szkizofrénia, kényszerbetegség
2022. jún. 10. 22:29
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Börtönbe nyilván nem kerülsz, de azcalapítvany megtagadhatja az egxüttműködest veled.
2022. jún. 10. 22:43
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Hogy akartak kiszúrni veled?

Úgy gondolod hogy az alapítványnál rosszat akarnak neked?

2022. jún. 10. 22:46
 5/11 A kérdező kommentje:
Azzal fenyegetnek folyamatosan ha nem tartom be a megállapodásokat akkor el kell hagynom az albérletet
2022. jún. 10. 22:49
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
És mit nem tartasz be?
2022. jún. 10. 22:52
 7/11 A kérdező kommentje:
Az történt hogy elromlott a sütő és a főzőlap ami közös volt, és én azt mondtam hogy csak később tudok beleadni, amikor pénzem lesz. Egyébként az én rezsomat hasznàlta a két lakótársam mert felajánlottam. A gondozó azt mondta nem kell mert koszos. Én erre azt mondtam neki hogy nyalja le. Nagyon dühös lett
2022. jún. 10. 23:00
 8/11 anonim ***** válasza:
Miért mondasz ilyet egyáltalán?
2022. jún. 10. 23:32
 9/11 anonim ***** válasza:
Oké, ezt nem kellett volna mondani, de mik azok a papírok, amiket felmarkoltál és elviharzottál, mert "ki akartak szúrni veled"?
2022. jún. 10. 23:38
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudjuk, milyen az állapotod, kórtörténeted stb. Börtönbe ilyen miatt nem zárnak embereket, de ha esetleg nem vagy jól, és amúgy is van esélyed pszichiátriára, kényszergyógykezelésre, akkor ez nyilván nem jó pont a számodra. Vidd vissza a papírokat és kérj elnézést.
2022. jún. 11. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!