Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nagyon félek hogy ismét...

Nagyon félek hogy ismét szenvedni fogok, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Tavaly decemberben két hetet pszichiátrián voltam, utána, hónapokig a poklot éltem meg. Az volt a gondom hogy erőteljes pánik és bezártság érzés fogott el ha egy boltba vagy valahová be kellett mennem, illetve hasmenéstől panikoltam és ez teljesen beszűkítette az életemet, nem tudtam dolgozni sem, nagyon rosszul voltam, és hiába könyörögtem, nem segített senki, végül találtam egy kedves doktort aki felvett a kórházba, ott beállították a gyógyszereimet, azóta tudok dolgozni , eljárni otthonról, de előbb boltban voltam és megint enyhén elkezdtem pánikolni és rettegek nehogy visszatérjenek a panaszaim, akkor mit csinálok, nem akarom megint a poklot megjárni. Mit csináljak? Most nagyon elkezdtem félni.
2022. jún. 9. 20:30
 1/1 anonim ***** válasza:
Vannak jó stresszoldó meditációi Bagdy Emőkének a youtubeon. Én nagyon szeretem hallgatni. Próbáld ki.
2022. jún. 9. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!