Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egyszerűen képtelen vagyok...

Egyszerűen képtelen vagyok koncentrálni a tanulásra és a szüleim nem értik meg. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2022. szept. 22. 17:27
 1/5 anonim ***** válasza:
19%

Persze, hogy keptelen vagy koncentralni, a tanulast ritkan szeretik a gyerekek. A szulok meg ezt nem szoktak elfogadni kifogasnak, de ez az elet rendje :D

Azert probalkozz, az tartsa benned a lelket, hogy meg a legbutabbak is leerettsegiznek valahogy :) Csak azok nem, akik tenyleg egy percre se nyitottak ki a konyvet.

Hajra, menni fog az!

2022. szept. 22. 17:40
 2/5 anonim ***** válasza:
38%
Mire koncentrálsz a tanulás helyett?
2022. szept. 22. 17:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is hasonló a helyzetem
2022. szept. 22. 17:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Én ezt főiskolaig szenvedtem végig, na jó azért gimi után már jobban ment és nekem az sokat segitett h tanulási módszereket kerestem.

Pl: törinél nézz meg egy témába vágó youtube videót, ha csak ezt megteszed is jobban képben vagy és nem érzed az órán h lövésed nincs miről van szó.

Sokat segít ha lerajzolod a témát, én a sav-bázis reakciónál egy várat rajzoltam amit OH- véd(bázis) és H+ támadja egy lóháton...haha most is előttem a kép, szóval bevált :))

Uhh a pomodoro technika is jó, 15p re beállítod a telefonod h jelezzen, te addig oda teszed magad és csak tanulsz, utanna csinalhatsz mást, majd újra 15p...

És a lényeg h ne kényszernek és kötelességnek érezd hanem hallgasd meg Szentgyörgyi Albertet ;)

[link]

Sok sikert!

2022. szept. 22. 23:44
 5/5 anonim ***** válasza:
szólj a szüleidnek hogy fejbe gondok vannak veled és vigyenek el kivizygálni hogy tanulási nehézségeid vannak vagy mi.
2022. okt. 11. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!