Vajon meg tudnám tenni?
Figyelt kérdés
Már egy ideje öngyilkossági gondolataim vannak, fejben sokszor elterveztem. Az éjjel azt álmodtam hogy valaki mondott nekem valamit valamivel kapcsolatosan és az volt az utolsó okom hogy megtegyem, kiugrottam egy kamion elé. Azt hiszem ha tényleg valaki hasonlót mondana nekem megölném magam. Kinek beszéljek erről?2022. szept. 29. 13:27
1/6 anonim 

válasza:

Én is nagyon sok ideje gondolkozom rajta, egész pontosan 11 éves korom óta és engem csak a szüleim tartanak vissza. Hogy nem akarok nekik ekkora fájdalmat okozni hisz csak én vagyok nekik. Szar helyzet. Ez van. Élni kell.
26/n
Szilvi
2/6 anonim 

válasza:

Nagyon sajnálom. Ha gondolod, írd ki ide, anonim oldal.
Szüleid, párod, barátaid között nincs valaki, akivel egy jót tudnál beszélgetni?
3/6 anonim 

válasza:

Én pszichiáterrel beszélnék ha öngyilkos gondolataim lennének.
4/6 anonim válasza:
Én is sok alkalommal elképzeltem és tervezgettem már a saját halálomat. Én régen a vonat elé ugráson gondolkodtam, aztán sokszor megfordult a fejemben, hogy benzint igyak, leöntsem és felgyújtsam, élve elégessem magam benzinnel, de az is lehet, hogy egy fővárosi lőtéren fogom egyszer agyonlőni magam, mert szeretem nagyon a lőfegyvereket, és a golyó gyorsan végezne velem. Amúgy a 3-as válaszolónak mondom, hogy én már jó pár pszichiáternél és a pszichiátriai osztályokon is megfordultam az életem során, de az életem ettől még sz@r maradt.
5/6 anonim 

válasza:

Szia! Biztosan nehéz időszakon mész keresztül. Jól teszed, ha beszélsz erről valamilyen kedves ismerősödnek. Nagyon bölcs döntés lenne, ha pszichológushoz is elmennél. Később meg fogod köszönni magadnak.
6/6 anonim 

válasza:

^ De felhívhatod ezt a számot is öngyilkossági gondolatok esetén: 116-123
Minden jót! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!