Stressz okozhat olyan érzést mintha nem tudnam mozgatni a végtagjaim?
Figyelt kérdés
Néha olyan érzésem van mintha nem tudnam megmozditani a kezem, lábam... De mindig normálisan mozog mindenem csak elkap egy ilyen pánik szerű érzés. Panikbeteg vagyok és ezer betegséget beszéltem már be magamnak az életem során. Voltam már ezer kivizsgáláson,minsig minden negatív volt. Neurológusnal meg nem jártam és mostanaban a sclerosis multiplextol felek. A szám körül is szoktak remegni az izmok ha stresszes vagyok viszont csak jobb oldalt mindig, ha stressz akkor nem kéne bal oldalt is?2022. márc. 20. 23:18
1/3 A kérdező kommentje:
Ha mosolygok is remeg a jobb szám széle szinte mindig csak ha stresszes vagyok akkor jobban de ez már évek óta csak néha ráporgok, hogy mitől lehet, aztán elfelejtem és fel se tűnik, aztán megint eszembejut...
2022. márc. 20. 23:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!