Egy visszahúzódó, csendes, zárkózott, magányos személy meg tud változni? Pszichológus segítségével?
Nem arra gondoltam, hogy gyökeresen megváltozzon, de azért észre vegye magán, hogy valami más/jobb lett. Hasonló kérdéseknél, akár itt, akár más oldalon írták már pszichológus igénybevételét.
Ez tud javítani a helyzeten? Nekem is mondták már, hogy szükségem lenne rá, de mivel drága és nem érzek rá 100% garanciát, hogy biztosan jobb lenne a helyzet még nem mentem el hozzá. Mi a véleményetek?
Lehet hogy oka van, hogy így érzel. Ha esetleg valami trauma, vagy gátlás akkor tényleg jó egy szakorvos. Ingyen is van, neurológus tudja "felírni"
Sokat segítene pár vitamin...mondják hogy a D vitamin nagyon jó, meg a Q10 is használ és a B komplex, vagy a B6. Lehet hogy jó lenne egyenként elkezdeni kipróbálni, hátha segít. Azt mondják a jóga is nagyon jó - ha van rá lehetőség. Érdemes lenne megpróbállni egy két órát venni, aztán vannak a neten is ingyen.
Tud. De attól is függ hogy miért ilyen. Ha valami trauma akkor jól jön a szakember. De sokszor van hogy a távolság is javít a dolgokon plusz az akarat. Tehát ha kilépsz abból a kozegből ami a rossz érzést okozza, és akarsz jobban lenni nem fulladsz bele az önsajnálatba. De maga a pszichológus is akkor ér valamit ha akarsz gyógyulni. Feltételezem azért írtad ki a kérdést mert akarsz változtatni. Ebben az esetben cselekedned kell annak érdekében hogy jobban érezd magad.
Nekem nem volt pénzem pszichológusra de a távolság, az önvizsgálat és az akarat segített. Kerülöm a nagyon negatív embereket is akik kiszivják belőlem az élet kedvet. E helyett olyan emberekkel veszem körbe magam akik javítanak a kozerzetemen, akikkel jól érzem magam. Amikor nagyon magam alatt voltam jól jött volna egy pszichológus szóval nem állítom higy rossz dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!