Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Neektek is rosszabb lett...

Neektek is rosszabb lett pszichológus után?

Figyelt kérdés
Amit már feldolgoztam azt újra átrágtuk/ő beszélte ki és az emlékek feltörtek, pedig már rég elfelejtettem. Jósolt is vagy mi tarot kártyával, ott is szenvedés meg kikötözött emberke. Nagyon rossz volt. A felénél elvesztettem az érdeklődésem és a végén kínos volt mert nem segített mikor elsírtam magam csak nézett. Utáltam. Egész este rosszul voltam, ma is nyomasztó. Ilyen rosszul nem szoktam lenni, csak párom nyomására mentem, ő iratott be... Aztán nekem kellett fizetni. 15 ezer, és csak rosszat csinált. Kint ültem a hideg erkélyen, mert nem volt várakozó miközbrn párommal beszélt. De én alig meséltem magamról, csak ő szórta a közhelyeket... Ezt én is tudtam. És ekkor mondta hogy ez jellemző rám, hogy én azt hiszem mindent tudok. De b@szki!!! Olyanokat mondott kb hogy ne idegeskedjek, meg gondoljak szép emlékekre. Ezt én is meg tudtam volna csinálni egy idegennel. És egy vagyon. Nagyon sajnálom rá a pénzt. Örültem volna ha már szenvedek, akkor párom fizesse mert miatta mentem csak hogy ne haragudjon meg. Szóval zsarolt. És most meg az a baja hogy nincs jó kedvem... Az agyamat eldobom. Ti mit gondoltok erről?
2022. szept. 21. 06:01
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
És most mit csináljak? Párom továbbra is ehhez a boszorkányhoz akar menni mert meghallgatta... Nagyon naiv. Tb-sen is lehetne menni, nekem/nekünk erre nincs pénzünk. Legszívesebben visszavenném azt a 30 ezret amit otthagytunk. Fuu de ideges lettem megint.
2022. szept. 21. 15:53
 12/15 anonim ***** válasza:
26%

30.000? Normális vagy? Elég hülye párod van, én vidéki vagyok ezért a budapesti árakkal nem vagyok tisztában, de tudtommal azért átlagban 15.000nél több egy alkalom elég kevés helyen van. Ráadásul ő még nem is rendes szakember csak valami lehuzo sarlatan.

Azt viszont ne gondold, hogy egy pszichológus nem segít, ha találsz egy jót sokat ér hidd el.

2022. szept. 21. 16:49
 13/15 anonim ***** válasza:
46%

Engem pszichiáter és pszichoterapeuta orvos lát el 12.000 Ft/50 perc. 1 hónappal ezelőttig 10.000 Ft volt egy alkalom. Budapesten. Sématerápiát tart.

A párod is azt szetetné, h jobban legyél. Neked ő nem segített. Mondd el a párodnak, hogy a te gondodon nem tudott segíteni, ezért máshoz mennél. Próbálj őszinte lenni.

Annak amin voltál semmi köze a terápiához, mégcsak segitő beszélgetésnek nem nevezhető. Ő nem képzett ahhoz, h betegen tudjon segíteni.

Ahhoz az 5 év egyetem is kevés. Az alatt betegségről csak érintőlegesen tanulnak. Klinikai szakpszichológus az 5 év után még 4 évet tanul. Ha terapeuta akar lenni, még 2-4 évet a klinikai szakpszichológusi után.

A pszichiáterem a szakorvosi utan még éveket tanulta a terápizálást. (Szakorvosira is ráepíthető a terapeuta képzés, nemcsak a klinikai szakpszichológusira).

Ezért írtam, h klinikai szakpszichológist keress. Ő 9 év tanulás után f9glalkozhat beteggel.

Asztrológus 1 hétvegi tanfolyam után is fogad embereket. Pesrsze van aki ezt közülük is évekig tanulja. De szerintem ez valami olyan, amiben nem szabad hinni. De itt a lényeg az, h hit kérdése. Van aki ezoteriában hisz, van aki buddhista, más hinduista. Egy biztos, pap sem kezelhet beteget, mert nem ert hozzá. Pesrsze ettől még beszélgethet emberekkel,jól is eshet a másiknak, vagy épp nem.

Ezzel csak hátráltatta a gyógyulásod ez a "jós".

2022. szept. 21. 19:01
 14/15 A kérdező kommentje:
30 ezer kettőnknek... Írtam.
2022. szept. 21. 23:06
 15/15 A kérdező kommentje:
Egyetem 5-6 év, meg 20 éve van a "szakmában".
2022. szept. 21. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!