Amit már feldolgoztam azt újra átrágtuk/ő beszélte ki és az emlékek feltörtek, pedig már rég elfelejtettem. Jósolt is vagy mi tarot kártyával, ott is szenvedés meg kikötözött emberke. Nagyon rossz volt. A felénél elvesztettem az érdeklődésem és a végén kínos volt mert nem segített mikor elsírtam magam csak nézett. Utáltam. Egész este rosszul voltam, ma is nyomasztó. Ilyen rosszul nem szoktam lenni, csak párom nyomására mentem, ő iratott be... Aztán nekem kellett fizetni. 15 ezer, és csak rosszat csinált. Kint ültem a hideg erkélyen, mert nem volt várakozó miközbrn párommal beszélt. De én alig meséltem magamról, csak ő szórta a közhelyeket... Ezt én is tudtam. És ekkor mondta hogy ez jellemző rám, hogy én azt hiszem mindent tudok. De b@szki!!! Olyanokat mondott kb hogy ne idegeskedjek, meg gondoljak szép emlékekre. Ezt én is meg tudtam volna csinálni egy idegennel. És egy vagyon. Nagyon sajnálom rá a pénzt. Örültem volna ha már szenvedek, akkor párom fizesse mert miatta mentem csak hogy ne haragudjon meg. Szóval zsarolt. És most meg az a baja hogy nincs jó kedvem... Az agyamat eldobom. Ti mit gondoltok erről?
Aki tarot kártyával jósol az nem pszichológus, menj el normálishoz, az majd segít.
2022. szept. 21. 06:21
2/15 A kérdező kommentje:
Nem megyek, elment a kedvem. Egy napig robotoltam ezért a szarért. Összek*rta a lelki világom. Fele részt a pénz miatt vagyok kiakadva, másra gyűjtök, de mindig elmegy valami f@szságra amit nem is én akarok. Magam is fel tudnám dolgozni ha nem lennék siettetve. 2 hónap alatt mit lehet feldolgozni??? Azt hogy elvesztettem szüleim bizalmát? Hogy beteg vagyok és az leszek életem végéig? Hogy valószínűleg tele lesz fizikai szenvedéssel az életem? Hogy kilátástalan a jövőm mert még fiatal vagyok? Nincsenek barátaim? Ezt fel lehet dolgozni két hónap alatt? A lényeget nem is írtam, mert ott is csak sírtam miatta. Ehhez idő kell. És rajta voltam már nagyon. Csak néha estem vissza, de most kezdhetem elölről. Párom meg azt hiszi nem szeretem mert "keveset érsz hozzám". Magammal voltam eddig elfoglalva, és még ő is teszi rám a terheket. Megérthetné, mert dolgozom azon hogy vele is sokat foglalkozzam. De ez katasztrófa volt.
2022. szept. 21. 06:42
3/15 anonim válasza:
Ő nem pszichológus volt. Ök nem dolgoznak tarot kártyával. Sarlatán, akinél voltál.
Menj el rendes pszichológushoz!
2022. szept. 21. 07:08
4/15 A kérdező kommentje:
Már nem akarok :(( Nagyon felzaklatott. Párom azt mondta kedves meg minden. Erre csak egy rajztanár. Az életkedvem is elment. Nem beszéltem neki egy csomó dologról. A végén ikor már teljesen magam alatt voltam nem csinált semmit, mintha egy takarító előtt bőgnék. Minimum a vállamat megsimíthatta volna hogy minden rendben. De kb kiküldött mert lejárt az idő. A k*rva életbe.
2022. szept. 21. 07:17
5/15 A kérdező kommentje:
A halálvágyamról és depressziómról nem is beszéltem neki. Hogy milyen rossz emlékeim vannak. Hogy mi a megoldás. Nem tudtam meg semmit és most rágódom a múlton amit egyszer már sikerült elfelejtenem.
2022. szept. 21. 08:43
6/15 anonim válasza:
Pszichológus és tarot kártya..?? Jézusmária!
Ez valami sarlatán?
2022. szept. 21. 10:02
7/15 anonim válasza:
4: bakker, de honnan vetted, hogy ez pszichológus? Ki ajánlotta? Nem tűnt fel az első pillanatban, hogy egy kókler?
2022. szept. 21. 10:03
8/15 anonim válasza:
Ez nem pszichológus volt, hanem kuruzsló. Ha pszichológusként hirdeti magát, akkor az elég gáz.
De a párod is fura, nem úgy tűnik, hogy a te lelki gyógyulásod szolgálja.
2022. szept. 21. 10:20
9/15 A kérdező kommentje:
Elvileg elvégezte a pszichológiát, és azt mondta érdekli még az ezotéria meg az a tarot izé. Csinált egy elemzést születési dátum meg szülők neve alapján... Ez normális? Semmi együttérzés, szinte láttam ahogy a tízezresek pörögnek a szemében. Párom találta, a főnöke ajánlotta neki.
Utolsó ha nem az enyémet akkor miről van szó? Mert ködösek a szándékai, elvileg miattam jött ő is, pedig tudta milyen stresszforrás ez nekem.
2022. szept. 21. 11:34
10/15 anonim válasza:
Pszichológus nem foglalkozik ezotériával, nem használ tarot kártyát. Nem elemezget. Ilyet kuruzsló csinál.
Klinimai szakpszichológust vagy pszichoterapeutát keress. Ő valódi segítséget tud adni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!