Létezik olyan / más is járt úgy, hogy egy kezelés után (pszichológus, pszichiáter) sokkal rosszabb állapotba került, és határozottan megbánta, hogy elment hozzá? Mesélnétek róla?
AZ elsö pár konzultációnak ez a normális következménye, mert a problémákat elöször elö kell ásni, utána lehet velük valamit kezdeni.
Emiatt nehogy abbahagyd, különben soha nem jutsz elöbbre!
Minden pszichológus más, ahogy minden ember is. Neked kell eldöntened, hogy azért nem jó, mert rosszul vezet rá a problémákra, sőt nem is segít, vagy csak rossz hallani az igazságot és te behisztiztél, hogy neked nem kell "dilidoki".
Nálunk a pszichológustól az első pár alkalommal a súlyosabb problémákkal rendelkezők mind bőgve jöttek ki. Mégis 90% vissza járó lett és megoldotta a problémáikat. A maradékba olyan emberek voltak, akik nem hitték el, hogy valós problémájuk volt, csak heccből mentek el, és úgy jöttek ki, hogy "na egy ilyen meg ne mondja már nekem", vagy pedig a másik részük olyan súlyos volt, hogy innen rögtön pszichiáterhez irányította a pszichológus.
Komoly? :D Na azt megnéztem volna!
Jaj ne tudd meg, nekem az állító olyan marhaságot mondott, hogy kvázi fel akartam magam kötni csecsemőként (!!!), azért születtem a nyakamon köldökzsinórral (kb. a babák felére igaz jóformán). Mindezt úgy, hogy még szuicid alkat sem vagyok, ezt egyszer csak benyögte, mikor a születésemkor beszéltünk. Agybaj, fogalmam sincs, a szakma hogy engedhet ilyen kóklerséget működni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!