Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Most mit tegyek ebben a...

Most mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Szeptember elsején kaptam egy új munkaszerződés módosítast béremelés miatt. Azon kezdtem el aggódni hogy biztos aláirtam-e mikor bent voltam az irodában. De ha ez nem történt volna meg, jelezte volna a munkaügyis szerintem. Meg alapból kaptam egy példányt.

Most azon aggódom hogy felhívjam e megnyugvásképpen, de olyan cikinek és kellemetlennek érzem

2022. szept. 16. 12:07
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha kaptál egy példányt, akkor min aggódsz? Az alá van írva?

Meg amúgy ez miért ebben a kategóriában van?

2022. szept. 16. 12:30
 2/3 A kérdező kommentje:
Mert ilyen és ehhez hasonló kényszertüneteim vannak
2022. szept. 16. 13:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Légy jelen a cselekedeteidben. Ha alá írsz, arra figyelj. Ha közben mondanak valamit, akkor is az aláírásra figyelj, és mikor befejezted az aláírást, akkor kérdezz vissza, hogy nem értetted mit mondott, elmondaná még egyszer? Ha nem tudsz többfelé figyelni egyszerre, akkor arra figyelj, amit csinálsz.
2022. szept. 16. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!