Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Depressziot,szorongast ki...

Depressziot,szorongast ki mivel kezeli mi valt be? Szedek scippa 10mgt de mar nem "hat"...

Figyelt kérdés
2022. szept. 1. 00:19
 1/3 anonim ***** válasza:

En sporttal. Tudomanyosan bizonyitott stresszoldo hatasa van leginkabb a kardionak.

Edessegeket, koffeint is kerülöm mert aki hajlamos szorongasra ezekrtöl meg idegesebb lesz.

Ha neha nagyon stressz alatt allok, pl allasinterju akkor beveszek növenyi nyugtatot.

Nekem ezek valtak be.

2022. szept. 1. 00:34
 2/3 anonim ***** válasza:
56%
Setralin 100 mg
2022. szept. 1. 00:49
 3/3 anonim ***** válasza:

En is scippa 10mg-t szedek, igaz nemregota, szorongasra kaptam.

Ami segit a gyogyszeren kivul a szorongason meg mas gyogyszeresen nem kezelheto problemakon az az autogén tréning aka meditacio, melle mozgas, csoportos es egyeni terapia. Mas eddig rajtam meg nem segitett ezeken kivul latvanyosan es maradandoan es ez meg csak par honapja tart.

De nem akarom elkiabalni, mert honapok utan most ujra ramtort egy szorongasos roham, es fogalmam nincs h miert, de miota a fentieket elkezdte jobban tudom kezelni a szorongasomat.

Nekem azt mondta a pszichologusom, hogy a szorongasos zavarom sose fog teljesen elmulni, de a terapi sokat segit abban, hogy megtanuljam kezelni. Te se tamaszkodj a gyogyszerre teljesen, ha mar nem hat beszeld meg az orvosoddal, hogy valtsatok.

2022. szept. 1. 00:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!