Nikol66 kérdése:
Aneptinex kinek használt milyen tapasztalatok vannak róla? Szedte valaki Helex Sr rel?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma voltam a pszihiáteremnél és eddig 2xfél szem Helex sr-t szedtem kevert szorongássos depresszióra és most irt fel egy Aneptinex nevű gyógyszert amire annyit mondod hogy egy enyhe kedély javító és szorongás csökkentő gyógyszer és elvette a reggeli Helex sr t!
Így maradt az hogy az Aneptinex 2x1 és a Helex sr ből egy fél szem estére! Arra lennék kíváncsi hogy kinek vált be az Aneptinex? És hogy szedte e valaki ezt a kombinaciót egybe? Nem tompít le nagyon?
Köszönöm szépen a válaszokat!
2022. aug. 30. 14:50
1/2 anonim válasza:
Én szedtem így, de nekem semmit nem csinált. Még mellékhatása se volt. De ez nem azt jelenti, hogy neked nem lehet jó, ki kell várni az időt és majd kiderül.
2/2 anonim válasza:
Szia! Én aneptinexet szedek napi 3x, este egy fél szem olanzapint.
Úgyszint kevert szorongásos depresszióra, 2 hónapja már, de semmi változás :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!