Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A kevert szorongásos depresszi...

Nikol66 kérdése:

A kevert szorongásos depresszió tényleg járhat ilyen testi tünetekkel? (Hosszú lesz bocsi)

Figyelt kérdés

Lassan 3 hónapja kezdődött minden egyik éjszaka olyan érzésem volt mint aki el fog ájulni leáll a szivem szédültem nagyon megilyedtem! Azon a héten elmentem a háziorvoshoz aki Medazepan tevát irt fel de mivel szoptatós anyuka voltam még akkor igy nem szedtem be!

Eltelt még egy hét és egyre rosszabbul voltam egyre több tünetem érkezet magán rendelésre vissza mentem a régi háziorvosomhoz akibe jobban megbiztam ő irt fel nekem Helex Sr t estére egy felet és azt tánácsolta hogy válasszam le magamról a kisfiam! Igy is tettem egy-két hétig nagyon jól voltam tőle de aztán ismét nagyon rosszul voltam ilyen görcsös rohamot kaptam zsibbadtak a végtagjaim összekapkodott a görcs alig kaptam levegöt elakartam ájulni ismét akkor a sürgösségin kiderül hogy Covidos lettem! Ajánlottak nekem B-vitamin komplexet magnéziumot C D vitamin szelén és Cinket! Ezeket mind szedem a mai napig! De a helyzet csak nem változott rosszabb lett Covid után már napi szinten a sürgössegin kötöttem ki ment a hasam brutálisan nagyon sokat fogytam is végtag zsibbadás a fél fejem zsibbadt bizerget szédülés ájulás érzet mellkhasi szoritás légszomj! Többször csináltak Ekg koponya nyaki gerinc Ct-t labort mindig minden eredményem tökéletes és hát arra jutottak hogy a Covid utóhatásai ezek Poszt Covidos vagyok!

Közben a háziorvos elküldött tüdöröggentre és ágyiki gerinc röggentre mert a bal lábfejem érzéketlen a höre! Ezeknek az eredménye is tökéletes! Elmentem pszihológushoz is aki megemelte a Helexet kétszer fél szemre reggel es este egy félre kevert szorongásos depresszió miatt!

Most jelenleg ott tartok 3 hónap után hogy a fejem napi szinten fáj/zsibbad de csak a bal oldalt a mellkhasam napi szinten szúr de olyan mintha a borda csontjam szúrnának a hátam közebe a nyakam leszakad a bal oldalam gyengének érzem a karom a lábam és elég gyakran fáj a vérnyomásom alacsony pulzusszámom ingadozó nagyon van mikor egész nap 80-100 körül mozog de van mikor 50-80 között van légszomjam is van elég sürün folyamatos szédülés érzet fáradt vagyok nagyon ájulás érzet szívmegállás érzésem van elég sürün és azt mondja mindenki hogy ez a szorongás miatt van amit én nem akarok elhinni mert én nem érzem magam szorongónak sose voltam igy és már nagyon nagyon idegesít hogy nem tudom elláttni a dolgaimat rendesen!

Jövöhónapba lesz még egy neurológus egy hasi uh gasztroenterológusi és egy belgyógyászati időpontom!

Köszönöm ha elolvastad!

2022. aug. 29. 14:07
 1/5 anonim ***** válasza:
23%

Szerintem pszichiáternél voltál. Pszichológus nem adhat gyógyszert, nem állíthat be. Ő nem orvos.

Nekem úgy,tűnik, hogy pánikrohamod van.

2022. aug. 29. 14:14
 2/5 anonim ***** válasza:
23%
50-80 közötti nyugalmi pulzus az jó.
2022. aug. 29. 14:15
 3/5 anonim ***** válasza:
8%
Baromira semmi, de semmi nem okolja, mégis szorongásos fizikai tünetem van.Úgyhogy csak nyugodtan hidd el, hogy komoly szorongásod van. Elmehetsz még 120 féle vizsgálatra, minden negatív lesz. És ettől fogsz, ettől van minden bajod. Keress egy jó pszichiátert, sok felesleges körtől megkíméled magad.
2022. aug. 29. 14:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Kedves 3-as válaszoló! Esetleg megkérdezhetném hogy mik azok a fizikai tünetek?
2022. aug. 29. 15:42
 5/5 anonim ***** válasza:
8%
Szorit a torkom.
2022. aug. 29. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!