Ha valakinek van pszichiátertől szorongasos depresszió diagnozisa, milyen érzés, mik a tünetek?
Nekem az van és pszichiáter diagnosztizált. Nekem még annyi, hogy szociófóbiám is van.
Tünetek:
- állandoán szomorú vagyok
- fáradtság a sok szorongástól
- lustaság, motiválatlanság
- dühkitörések
- könnyen elsírtam magam
- állandó feszültség
- gyomorgörcs
- hányinger
- végtagok remegése
- már azt sem tudtam mitől szorongok
- heves szívdobogás
- izzadás
- hőhullámok
- étvágytalanság
- sokat alszok vagy semmit
- öngyilkos gondolatok
Kb. ennyi nekem. Napi szinten.
Én 11 éves korom óta élek így, emellé kényszerbetegség, illetve pánikrohamok is társulnak.
Az én jellemző tüneteim: kényszeres gondolatok/cselekedetek, állandó fáradtság ill. gyengeségérzet, öngyilkos gondolatok, öngyűlölet, hányinger, gyakori hasmenés, pánikrohamok, étvágytalanság, gombóc érzés a torokban.
Nekem szorongás,szociális fóbia,pánikbetegség a diagnózis.
tüneteim:
-0-24 ben szorongok valamilyen szinten
-szélsőségesen mótiválatlan vagyok
-mivel már kb 10 éve tart így eléggé beszükült a tudatom,gondolkodásom,memóriám,tehát már ezért sem merészkedek emberek közé,egyszerűen nincs értelmes mondanivalóm
-öngyilkos gondolatok
-magas pulzus 90-100 nyugalmi állapotban
-hőhullám,izzadás
-remegés a túlfeszített izmok végett
-koncentrációs képesség hiánya
-memóriazavar
-gondolkodás zavara,zavartság
-kenyészergondolatok
-önbizalmam hiánya.
sok antidepit kipróbáltam de egyik sem hatott kellőképpen...tényleg nem járok sehova,főleg nem rendszeresen,csak benzinkútra járok heti szinten a munkám végett de oda is full szorongva megyek be!Most amit szedek gyógyszert azzal annyit elértem hogy ha jobb napom van akkor nem f*som össze magam mikor be megyek fizetni...határozottabb,és motíváltabb lettem tőle de ennyi.ha valaki tud valamit,gyógyszert terápiát akármit ami neki bevált,kíváncsi lennék rá.33f
Azért kérdezem, mert nekem van olyan tunetem, amit nem tudok hova tenni…
Szorongó előbb voltam mint depressziós, aztán mikor 19 évesen beleestem kialakult egy tünet.
A kilátástalanság, a magány es a jövőtől való félelem miatt lettek meg inkább depresszív tüneteim, ami átment pánikrohamba, amikor a vilagomat sem tudtam… en úgy gondolom ez a szorongasos depresszió. Csak jo lenne ha találnék sorstarsat, mert erre senki nem tud nekem semmit mondani
Esetemben nagyon sok együtt jár, de azt nem tudtam hogy az a depresszív hullám amiből sírógörcs lesz, az pánikroham
Ráadásul nekem szinte az egesz családom mentális beteg, ebből nincs kiút csak az öngyilkosság
Nem. Csak xanaxot irt fel, mert a többi gyogyszertol rosszul voltam
Azt mondta nagyon rossz állapotban vagyok, de en jelenleg nem érzem magam elég erősnek hogy befekudjek kórházba
Meg paranoiás is vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!