Hogyan tudnék segíteni egy barátomnak aki komoly szorongásos problémákkal küzd? (alig tud most már buszon utazni)
Nincs pénz pszichológusra. (Ugye 45 perc kb 10k, akkor ha valaki hetente egyszer eljár az egy hónapban 40-50k).
A háziorvos tényleg csak felír Frontint aztán kesz? Van valami nem túl költséges mód ami tudna segíteni?
Esetleg ha még iskolások vagytok, akkor iskola pszichológus.
Mindenképp szakemberre lenne szükség. Vagy legalább szakirodalmat olvasni a témával kapcsolatban. (pl. Popper Péter).
Esetleg ha kiderítenétek az okát?
Sajnos nem tudok tuti tanácsot, hiszen nem vagyok szakképzett.
Kedves hármas!
Az ingyenes pszichiáter nem csinál semmit se.
Én elmentem hozzá első találkozáskor mikor mentem be azt se tudta mi bajom van már írta is fel a gyogyszert aztán mondta ,hogy rendben vagyunk.Mikor közöltem vele hogy azért jöttem ide hogy beszélgesek vele vagy elmondjam neki a problémáimat ,esetleg ha ő nem beszél velem akor tovább küldjön pszichologushoz,válasza erre ennyi volt "ez nem az ő dolga ő csak nyugtatot ír fel".
Ennyit az álma pszichiateről.
Ha elmész magánba az meg órákat beszélgete veled meghallgat és tényleg segit neked,nem vesz rá a gyógyszerekre meg semmire csak ha nagyon múszály,ha nem magánra mészz akkor meg meg se hallgat csak a nyugtató.
Nagyon jól tudom jártam már államiba meg magánba is.
Az állami után elhatároztam pszichiáterhez nem megyek vissza többet max pszichologushoz,de ha megnéztem állami pszichologus tényleg nincs sajnos,én felnőtbe nem találkoztam még vele ,max gyerekeknél.
Láttam a pszichologus árakat borszatóan drága,de hogy összinte legyek ki az aki enyi pénzért el megy ,ha kicsit lejebb engednének az áron sokal több beteget tudnánák fogadni és hosszú távon a beteg is jól járna kert kapna segìtséget és a pszichologus is mert sokal több pénze lenne ha több vendég menne hozzá.
Én is nagyon régen szeretnék menni ,de mindenhol 12000 ft -15000 egy pszichologus ,hát erre nem tudok mit mondani....
Egyik kommentelőnek igaza volt van iskola pszichologus és az ingyenes is ,szerintem mennyen hozzá ,használja ki mert utána se a pszichologus nem lesz ingyenes se a fogászat.
Sajnos egyet kell értenem a hetesel:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!