Felek h valami komoly mentális betegségem van! Lehetséges ez?
Szerintem nincs komoly mentális betegséged. Elszoktál az emberektől, a társaságtól, mert nem dolgozol egy ideje és más környezetbe is kerültél. Ráadásul, az emésztőrendszeri betegséged miatt, hiába vágysz a társaságra, mégis kerülöd, nem mersz új kapcsolatokat kialakítani.
De lehetnek ebből problémák. Nyilván senki sem akar magányosan élni. Kell a felnőtt társaság, kell a kikapcsolódás. Férjeddel nem szoktatok külön felnőtt programot csinálni, gyerek nélkül? A betegséged miatt valóban van "szagod", vagy csak te félsz, hogy mások érzik?
De szoktunk eljárni néha kettesben is! Akkor elfelejtek mindent :) jól érzem magam és ki tudok kapcsolni, nem érdekel semmi. Viszont
Lehet viccesen hangzik de szagom miatt kerültem már nagyon kellemetlen szituációkban es szerintem emiatt figyelek mindig meg ha esetleg nem is lehet érezni. De úgy érzem már rám van írva. Nem tudom lemosni és ez őrjítő.
De mitől van a szag? Nem lehet kiküszöbölni?
Szerintem teljesen egyértelmű, hogy ez az akadálya, hogy új barátokat szerezz, hogy jobban kijöjj más anyukákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!