Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van itt rajtam kívül olyan...

Van itt rajtam kívül olyan fiatal aki szorongásos beteg?

Figyelt kérdés

19 éves srác vagyok, sajnos kb 2-3 éve elég erősen szorongásos beteg.

Ha csak barátokkal megyek találkozni, vagy simán a pár száz méterre lévő boltba, akkor is szorongok és hihetetlenül gyorsan ver a szívem.

Mellette sokszor izzadok is és viszketek amikor ez az erős szorongás előjön.

Voltam pszichiáternél, illetve kipróbáltam már elég sok mindent, hogy megszüntessem ezt az egészet de sajnos egyáltalán nem sikerült.

Van még rajtam kívül aki ennyire fiatalon hasonló problémákkal küzd?

2022. márc. 5. 15:22
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Van, minden 3. kérdés ilyen itt. Korunk népbetegsége a szorongás, egyre több embert érint, és egyre fiatalabbakat. Mondjuk nem is csodálom ebben a hitvány világban.
2022. márc. 5. 16:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is pszichiátriai beteg vagyok szorongásos. Az orvosok nem tudnak segíteni hiába írnak gyógyszert. Magad kell felépülni. 29F
2022. márc. 16. 09:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Jelen. 3 éve.
2022. márc. 16. 22:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Létezik olyan, aki ebből már kigyógyult telejsen?

Én még nem hallottam, olyat sajnos 😕

2022. márc. 18. 12:46
 5/5 Kamilla2004 válasza:

Én is sajnos szociális szorongásban szenvedek 6 éve és már volt pánikrohamom is. Pszichológushoz jártam de semmi változás ,otthagytam. Pár éve pedig minden egyes nap nehézlégzéssel kelek ,így vagyok egész nap sajnos...

18/L

2022. ápr. 29. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!