Nagyon ideges vagyok,hogy tudok ez ellen tenni ?
Találtak egy daganatot az hasnyálmirigyemen, de nem csinálnak vele semmit .
Nem kaptam időpontot az orvoshoz,azt mondta ez inzulin termelő daganat, és majd keres .
Ennek 3 hete már .
Semmi további vizsgálat,semmi az ég adta világon.
Ennyi volt. tiszta ideg vagyok állandóan, feszült, szorongok. nem tudom mit tegyek,nem vagyok jól ,emiatt mentem orvoshoz.
Ott kérték az MRI-t, de nem foglalkoznak velem.
És ebbe vagyok totálisan bele reccsenve. Nem tudok lenyugodni, még a frontin sem segít .Azt szeretném, hogy kezeljenek,olyan nagy kérés ez ?
A tünetek is szörnyűek.
Nem bírom idegileg már !!!!

Mindenképpen, és ne foglalkozz a második meg a negyedik kommentelővel.
Daganatot és rákot is egyaránt túl lehet élni, és az utóbbinál csak 70 éves kor fölött, ill legyengült immunrendszer mellett van esély arra, hogy újra előjöjjön.
Nagyon sokan túlélik, hajrá 💪🏻
Nem,nem foglalkozom velük.
Viszont ez az idegesség,ez a szorongás,ez a félelem, ez el fog múlni valaha ?
Mert ez borzasztó.

Amint megtörténik a legelső látogatás az orvosnál, és elmondja a jó hírt, sokkal könnyebb lesz, ha meg kell műteni, és azon is túl leszel, akkor figyelj ide, mert komolyan mondom...
Félni fogsz idővel, hátha kiújul.
Keress egy pszichológust, nagyon sokan járnak jelenlegi és ex rákos és daganatosok is, ők segítenek a leküzdésükben.
Hogy jelenleg mi nyugtatna meg?
Lehet, hogy egy jóga, lehet, hogy semmi, sajnos nem ismerlek, és nem tudom, hogy milyen a pszichéd, ilyenkor tényleg nem lehet semmit sem tenni, csak várni és addig telefonálni, amíg nem veszi fel valaki, és mondja, hogy jó, gyere.
Nem hagyd, hogy hónapokkal későbbre adjanak időpontot, csapkodd az asztalt, hogy daganatos vagy, és nem érdekel, hogy nincs hely.
Igazad van ezt fogom tenni, köszönöm 🙏
Hát ne szórakozzanak már velem!!!
Ez nem egy nátha.
A pszichèm most borzasztó,egész nap tiszta ideg vagyok, tényleg rettegek , szorongok, csak ezen jár az eszem, türelmetlen, bizonytalan vagyok,nagyon nagyon kész vagyok idegileg.
És még a frontin sem segít .
Nem is szedem már.
Antidepresszánst akartak kiírni,de mondta a másik doki hogy amíg ez nem oldódik meg,ez a szorongás sem múlik el, szedhetek akármit .

Annyira megértelek kérdező de ilyenkor csak az segít ha elkezdenek kezelni végre és halad a dolog.
Én így voltam mint te.
Akkor lett jobb mikor megkezdtèk a kezelést.
Tarts ki basszuska 😞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!