Nagyon ideges vagyok,hogy tudok ez ellen tenni ?
Találtak egy daganatot az hasnyálmirigyemen, de nem csinálnak vele semmit .
Nem kaptam időpontot az orvoshoz,azt mondta ez inzulin termelő daganat, és majd keres .
Ennek 3 hete már .
Semmi további vizsgálat,semmi az ég adta világon.
Ennyi volt. tiszta ideg vagyok állandóan, feszült, szorongok. nem tudom mit tegyek,nem vagyok jól ,emiatt mentem orvoshoz.
Ott kérték az MRI-t, de nem foglalkoznak velem.
És ebbe vagyok totálisan bele reccsenve. Nem tudok lenyugodni, még a frontin sem segít .Azt szeretném, hogy kezeljenek,olyan nagy kérés ez ?
A tünetek is szörnyűek.
Nem bírom idegileg már !!!!

A rákba úgyis meghalsz kis idő mulva a kezeléssel csak még tovább élnél kicsivel,de a tünetek nem enyhülnének,csak a szevedést nyujtanák meg vele .
Nehéz de vannak ojan részei az életnek amikor már semmit nem lehet tenni csak bízni istenben.
2
Te normális vagy??????

4: tényleg? Jókat ?
Te nem vagy százas.
Egy : ez egy inzulin termelő daganat,nem rák.
Kettő: ha az lenne ilyen alpári stílusban kell akármit is írni ???

Kedves kérdező,bár tudnék segíteni,de nem tudok .
Csak azt tudom mit érzel,mert évekkel ezelőtt nálam is ez volt egy másik betegség miatt.
Keress másik orvost !

6
Semmiről.
És szeritnem is ugyanaz a kettő.

Ezt talaltam egy gyors guglizassal.
Ha valoban ez a betegseged, akkor tobb, mint valoszinu (90%), h joindulatu.
Mig varakozol, addig a cukrodra figyelj, es erositsd az immunrendszered. Legalabbis en ezt tennem, ha ez velem tortenne.

2#
Fogalmad sincs az egészről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!