Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek ez ellen?

Mit tegyek ez ellen?

Figyelt kérdés

Azt hiszem (diagnosztizálatlan) hipochonder vagyok.

Sokmindenre kiterjed ez, nem egy dolog van amitől rettegek. De nagyon.

Eszembe jut, stresszelek rajta hogy velem ugye soha nem fog ilyen vagy olyan történni, aztán meg azon stresszelek beteges módon ha ilyenre gondolok akkor lehet hogy pont ezzel be fogom vonzani, és káosz lesz a fejemben ezek miatt, de annyira hogy ŐRJÖNGENI tudnám azt a szót hogy "ELÉG!". És járnak a gondolataim, és nem tudom felhőtlenül élvezni a kellemes pillanatokat mert ilyeneken jár az agyam. Azt hiszem bele tudnék őrülni...

Iskolapszichológust ezzel felkereshetem? Biztosan nem fog hülyének nézni?

2022. aug. 24. 22:22
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia.

Ez már nagyon jó, hogy felismerted és segítséget szeretnél kérni.

Nem, senki sem fog kinevetni, sem hülyének nézni, el sem hinnéd, hogy milyen számunkra apró dolgokkal járnak az emberek pszichológushoz, ami neki megkeseríti az életét.

Ha úgy érzed, hogy NEM BÍZOL MEG a pszichológusban, akkor válassz egy másikat, hiszen nem fogsz tudni neki megnyílni, hiszen lehet, hogy benned lesz az, hogy láttak a többiek bemenni hozzá, és ezáltal újabb szorongásokat generálsz.

Nézd meg, hogy államilag merre van még gyermek/tinipszichológus 😊

2022. aug. 24. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!